Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 4/10/2015 Τελευταίο παιχνίδι Rodgers πριν την απόλυση (vid)

Σαν σήμερα: 4/10/2015 Τελευταίο παιχνίδι Rodgers πριν την απόλυση (vid)

Σαν σήμερα οι Reds θα έρθουν ισόπαλοι με τους «γείτονες» του Merseyside στο Goodison Park για την 8η αγωνιστική της Premier League, παιχνίδι που αποδείχθηκε ως τελευταίο του Brendan Rodegers στον πάγκο των Reds.

Προερχόμενη από ένα μέτριο ξεκίνημα στη σεζόν και ευρισκόμενη σε πίεση όπως και ο προπονητής της, η Liverpool θα ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Danny Ings ύστερα από εκτέλεση corner του James Milner (41′) και τα «ζαχαρωτά» θα ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Lukaku (45’+).

Τελικό σκορ 1-1 και λίγες ώρες αργότερα ανακοινώνεται η απόλυση του Brendan Rodgers. Είναι γεγονός πώς η καρέκλα του «έτριζε» από το ξεκίνημα της σεζόν, και μάλιστα λίγο μετά την απόλυση φούντωσαν οι φήμες ότι η απόφαση είχε ληφθεί πριν από το Merseyside Derby.

Η ιστορία έγραψε ότι στις 4 Οκτωβρίου του 2015 ο νυν προπονητής της Leicester City απολύθηκε (η οποία του έγινε γνωστή τηλεφωνικά κι ενώ ήταν στο αυτοκίνητό του καθ’ οδόν με την σύντροφό του για το σπίτι τους) και λίγες ημέρες αργότερα ο Jurgen Klopp έπιασε δουλειά στο μεγάλο λιμάνι.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε τα γκολ εκείνου του Merseyside Derby:

Σαν σήμερα: 4/10/2015 Τελευταίο παιχνίδι Rodgers πριν την απόλυση
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com