Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκίνησε συζητήσεις με Milner για νέο συμβόλαιο η Liverpool

Ξεκίνησε συζητήσεις με Milner για νέο συμβόλαιο η Liverpool

Ένας από τους παίκτες, ο οποίος παραμένει σταθερή αξία για την Liverpool και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, είναι ο James Milner και η ομάδα θέλει να του το ανανεώσει και να τον διατηρήσει στο ρόστερ της τουλάχιστον για μια ακόμη σεζόν.

Ο έμπειρος Άγγλος μέσος ξεχώρισε στον αγώνα του Carabao Cup την Τετάρτη με ένα γκολ και μια ασίστ και πλέον μιλάει με την Liverpool για την ανανέωση του συμβολαίου του, όπως επιβεβαίωσε και ο Jürgen Klopp στις τελευταίες του δηλώσεις.

Ο Γερμανός είπε για τον Millie:

“ Κανείς δεν έχει άγχος για την συγκεκριμένη υπόθεση. Βρισκόμαστε συνεχώς σε συζητήσεις. Είναι πολύ νωρίς ακόμη και έχουμε χρόνο να κάνουμε κινήσεις με τους παίκτες μας. Έχουμε μια σχέση εμπιστοσύνης. Δεν τους κρύβουμε τίποτα. Πάντα γνωρίζουν την κατάσταση. ”

“ Λατρεύει αυτό που κάνει (ο Milner). Τα έχει περάσει όλα και το έχει με τον δύσκολο τρόπο σε όλες τις ομάδες του, την Aston Villa, την Newcastle και ακόμη και στην Manchester City, όταν δεν ήταν πάντα βασικός. Δεν ξέρω αν είχε μείνει ποτέ εκτός αποστολής, αλλά πιστεύω θα το έχει ζήσει και αυτό μια φορά. ”

“ Είναι πολύ ήμερος και ικανοποιημένος με την πορεία της καριέρας του και είναι εδώ μαζί μας και κάνει το επόμενο βήμα. Είναι ώριμος και έχει πολλές φιλοδοξίες. Αυτό μας βοηθάει. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς και μπορεί να παίξει σε πέντε θέσεις, οπότε γίνεται ακόμη πιο σημαντικός. Είναι μια σημαντική περίοδος για εκείνον και θα δούμε πως θα την αντιμετωπίσουμε. ”

Ο Milner βρήκε δίχτυα την Τετάρτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com