Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κινδυνεύει με αποβολή από το Carabao Cup η Liverpool

Κινδυνεύει με αποβολή από το Carabao Cup η Liverpool

Την MK Dons εκτός έδρας αντιμετώπισε η Liverpool την Τετάρτη για το Carabao Cup, σε έναν αγώνα που έκανε πολλές αλλαγές και έδωσε επίσης την ευκαιρία σε πολλούς παίκτες να κάνουν το ντεμπούτο τους με την Κόκκινη φανέλα ή την επανεμφάνισή τους.

Οι Rhian Brewster, Sepp van den Berg, Herbie Kane, Caoimhin Kelleher και Harvey Elliott έκαναν το ντεμπούτο τους με τους Reds, ενώ ο Pedro Chirivella την επανεμφάνισή του με την Liverpool μετά το 2016 και αυτός είναι ο λόγος, που οι Πρωταθλητές Ευρώπης κινδυνεύουν με αποβολή από την διοργάνωση ή με πρόστιμο. Ο Ισπανός υπάρχει περίπτωση να μην είχε δικαίωμα συμμετοχής.

Είχε δοθεί δανεικός στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και την Extremadura τον Ιανουάριο, αλλά δεν αγωνίστηκε, καθώς τα απαραίτητα έγγραφα για την επικύρωση της μεταγραφής του δεν είχαν φτάσει στην ώρα τους και η Ισπανική ομοσπονδία δεν τα δέχθηκε μετά την λήξη της προσθεσμίας.

Για την ώρα η έρευνα της EFL για το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη και σύντομα θα έχουμε νεότερα.

Η Liverpool πάντως θεωρεί πως δεν θα αποβληθεί από την διοργάνωση, αλλά θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης είχαν δηλώσει από τον Ιούλιο τον Ισπανό μέσο και πρόκειται απλά για ένα λάθος της FA.

Μάλιστα άνθρωπος της ομάδας επιβεβαίωσε την έρευνα της EFL:

“ Για την ώρα δουλεύουμε πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, για να εξετάσουμε τα δεδομένα και δεν θα κάνουμε κάποιο περαιτέρω σχόλιο μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας. ”

Έρευνα αλλά δεν ανησυχούν οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com