Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι λεπτομέρειες του deal της Liverpool με την Nike

Οι λεπτομέρειες του deal της Liverpool με την Nike

Έτοιμη να υπογράψει μια πολύ μεγάλη συμφωνία είναι η Liverpool, καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με την Nike και θα αλλάξει εταιρεία παραγωγής μετά από 5 σεζόν με την New Balance.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης έχουν συμφωνήσει σε όλα με την Αμερικάνικη εταιρεία αθλητικών ειδών και θα βάζουν στα ταμεία τους 30 εκατομμύρια λίρες ανά έτος (εγγυημένα χρήματα), ενώ θα λαμβάνουν το 20% των πωλήσεων των προϊόντων, ενώ το ποσό τα αυξάνεται με επίτευξη συγκεκριμένων στόχων, όπως είναι οι συνολικές πωλήσεις και η συμμετοχή της ομάδας στο Uefa Champions League.

Τα εγγυημένα χρήματα που θα εισπράττει η ομάδα είναι λιγότερα από εκείνα που προσφέρει η New Balance και αυτά που εισπράττει αυτή τη στιγμή, όμως οι διοικούντες της ομάδας ήθελαν να υπογράψουν με την Nike, για να δώσουν μια καλύτερη εμπειρία στους Red fans, καθώς και πολλά περισσότερα προϊόντα ανά τον κόσμο.

Η Nike έχει σχεδιάσει ήδη τα πάντα όσο αφορά την συνεργασία με τους Reds και θα χρησιμοποιήσει μεγάλα ονόματα εκτός του ποδοσφαιρικού χώρου, για να την διαφημίσουν, όπως είναι ο μπασκετμπολίστας και μέτοχος του συλλόγου, LeBron James, η τενίστρια, Serena Williams και ο ράπερ, Drake.

Η FSG είναι σίγουρη πως οι πωλήσεις των εμφανίσεων της ομάδας θα πολλαπλασιαστούν με την Nike, διότι ο Αμερικάνικος κολοσσός δεν θα μένει από αποθέματα, όπως συμβαίνει με την New Balance.

Σύμφωνα μάλιστα με το Ισπανικό, Todo Sompre Camisetas, η Nike έχει ήδη σχεδιάσει τις εμφανίσεις των Reds για την επόμενη σεζόν και η εντός έδρας θα είναι φυσικά χρώματος Κόκκινο (όπως της Εθνικής Πορτογαλίας το 2018), η εκτός έδρας μια απόχρωση του πράσινου και η τρίτη σκούρο γκρι.

Η δίκη της Liverpool με την New Balance αναμένεται να ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου και διαρκέσει τουλάχιστον για 3 ημέρες.

Έτοιμη για Nike η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com