Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > ‘Έριξε’ την ιστοσελίδα του Common Goal o Jurgen Klopp!

‘Έριξε’ την ιστοσελίδα του Common Goal o Jurgen Klopp!

Η χθεσινή απονομή των βραβείων της FIFA στο Μιλάνο βρήκε τον Jurgen Klopp ανακηρύσσεται καλύτερος προπονητής της σεζόν 2018-2019.

Ο manager της Liverpool επικράτησε των λοιπών συνυποψηφίων Pep Guardiola και Mauricio Pochettino, και μετά την ανακοίνωση της ‘νίκης’ του και την παραλαβή του βραβείου του, έδωσε μία ομιλία.

Στο τέλος των δηλώσεών του λοιπόν, (οι οποίες έχουν επίσης καλυφθεί από το liverpool.gr) ο Γερμανός είπε:

«Θέλω να πω από αυτή τη σκηνή το εξής:»

Το σημερινό είναι ένα ατομικό βραβείο. Δεν καταλαβαίνω στο 100% τα ατομικά βραβεία, όμως παίρνω το συγκεκριμένο. Βρίσκομαι (σήμερα) εδώ για πολλούς ανθρώπους, όμως όλοι μας (όσοι είμαστε εδώ) βρισκόμαστε στην πραγματικά φωτεινή πλευρά της ζωής. Γι’ αυτό είμαστε εδώ, θρύλοι.»

«Το παρελθόν είναι σπουδαίο, το παρόν είναι πολύ καλό και εύχομαι το μέλλον να είναι επίσης καλό για μας. Όμως υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω πού δε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση. Ανακοινώνω με μεγάλη περηφάνια ότι από σήμερα είμαι μέλος της οικογένειας του Common Goal

Το Common Goal είναι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός ο οποίος ιδρύθηκε από τον winger της Manchester United, Juan Mata, πριν από 2 χρόνια, και έχει ως σκοπό να προτρέψει παίκτες και προπονητές να στηρίξουν φιλανθρωπικές δραστηριότητες σχετικές με το ποδόσφαιρο, σε όλο τον κόσμο.

Τα μέλη του Common Goal δίνουν το 1% του μισθού τους στον οργανισμό.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του Klopp για την ένταξή του, η επισκεψιμότητα του site του Common Goal άρχισε να αυξάνεται με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου, λόγω του έντονου ενδιαφέροντος του κόσμου να μάθει περισσότερα, ενώ μετά από ένα σημείο το site «κράσαρε» και έγινε μη προσβάσιμο για λίγη ώρα!

O Jurgen Klopp κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, μετά τη βράβευση.
O Jurgen Klopp κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, μετά τη βράβευση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com