Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά την βράβευσή του

Οι δηλώσεις του Klopp μετά την βράβευσή του

Ο Jürgen Klopp κέρδισε χθες το βράδυ στο Μιλάνο το βραβείο του καλύτερου προπονητή για την σεζόν, που μας πέρασε και συγκίνησε όλο τον κόσμο με την ομιλία του αμέσως μετά την παραλαβή του βραβείου του.

“ Τι μπορώ να πω, πρέπει να πω ευχαριστώ σε όλους εσάς προφανώςΚανείς δεν θα το περίμενε αυτό πριν από είκοσι, πέντε ή τέσσερα χρόνια. ” Είπε ο Klopp.

“ Mauricio, κέρδισα αυτόν τον αγώνα (τελικό του Champions League) και γι’ αυτό είμαι εγώ εδώ και όχι εσύΈτσι είναι το ποδόσφαιρο. ”

“ Πρέπει να πω ευχαριστώ στην εξωπραγματική μου ομάδα, την LiverpoolΔεν έχει καρδιά, όποιος δεν την αγαπάει. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια, μπορείς να αγαπάς και άλλες ομάδες. 

“ Πρέπει να ευχαριστήσω την ομάδα μου, γιατί ως προπονητής, μπορείς να είσαι όσο καλός είναι και η ομάδα σουΕίμαι πολύ χαρούμενος που είμαι προπονητής αυτής της απίστευτης ομάδας. ”

“ Δεν καταλαβαίνω 100% τα ατομικά βραβεία, αλλά το πήραΒρίσκομαι εδώ σήμερα για πολύ κόσμο. 

“ Όλοι εμείς που βρισκόμαστε σήμερα εδώ ανήκουμε στην καλή πλευρά της ζωήςΥπάρχουν όμως άνθρωποι εκεί έξω που δεν βιώνουν την ίδια κατάστασηΑπό εδώ και στο εξής είμαι μέλος της οικογένειας του Common GoalΑν δεν το γνωρίζετε, ψάξτε το στο google.  ” Ολοκλήρωσε ο Klopp.

Η οργάνωση του Commom Goal υπάρχει εδώ και δύο χρόνια και ιδρυτής της ήταν ο Juan Mata της Manchester United.

Οι Reds στο Μιλάνο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com