Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πλησιάζουν σε συμφωνία Nike και Liverpool!

Πλησιάζουν σε συμφωνία Nike και Liverpool!

Όλο και πιο κοντά στην υπογραφή της μεγάλης συμφωνίας βρίσκονται Liverpool και Nike, καθώς οι δύο πλευρές είναι έτοιμες να συμφωνήσουν οριστικά για ένα μυθικό deal, το οποίο θα ξεπεράσει κατά πολύ το υπάρχον των Reds με την New Balance, αλλά και εκείνο της Manchester United.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης και η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις τους τελευταίους μήνες, οι οποίες αναμένεται να έχουν αίσιο τέλος, όπως επιβεβαιώνει ο Chris Bascombe.

Το deal, αν και εφόσον οριστικοποηθεί, θα έχει ισχύ από το ερχόμενο καλοκαίρι και η ομάδα θα αλλάξει εταιρεία ένδυσης μετά από 5 σεζόν.

Είναι δεδομένο πως η Liverpool θα εισπράτει περισσότερα από 75 εκατομμύρια λίρες τον χρόνο από την Nike. Ήταν εξάλλου η βασική προϋπόθεση που είχαν θέσει οι Reds.
Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το τρίτο πιο ακριβή deal στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και πίσω μόνο από εκείνα των Barcelona και Real Madrid με Nike και Adidas αντίστοιχα.

Η Liverpool με την επίτευξη της συγκεκριμένης συμφωνίας θέλει να ικανοποιήσει και τις τεράστιες ανάγκες των οπαδών της, καθώς θα η εύρεση των αγωνιστικών εμφανίσεων θα γίνει πολύ πιο εύκολη.

Οι πρωτοπόροι της Premier League βρίσκονται σε μια εξαιρετική θέση τόσο αγωνιστικά, όσο και εκτός γηπέδου με τις συμφωνίες, που είναι σε θέση να κλείνουν.

Έτοιμη να συμφωνήσει με την Nike είναι η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com