Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ο καιρός δεν είναι λόγος για να φύγω»

Klopp: «Ο καιρός δεν είναι λόγος για να φύγω»

Ο Jürgen Klopp στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με την Napoli, πέρα από το παιχνίδι, μίλησε και για τον καιρό της Αγγλίας, μετά και τις δηλώσεις, που έκανε ο μάνατζερ του την Δευτέρα, κάτα τις οποίες ανέφερε πως αποτελεί πρόβλημα για τον Γερμανό τεχνικό και για την σύζυγό.

Ο Klopp ρωτήθηκε για το θέμα και έδωσε την εξής απάντηση:

“ Εκείνος ήθελε να κάνει πλάκα, αλλά εγώ εδώ πρέπει να είμαι σοβαρός. Είναι το Γερμανικό χιούμορ και κανείς δεν το κατάλαβε. Ο καιρός ποτέ δεν ήταν κριτήριο για εμένα στην επιλογή μιας πόλης. ”

“ Ο καιρός δεν είναι ούτε λόγος, για εμένα, για να φύγω από μια χώρα. Αυτή τη στιγμή ίσως είναι ο πιο υγιής καιρός στον κόσμο. Έχουμε αρκετή βροχή και αυτό είναι καλό, είναι το αντίθετο από αυτό που συμβαίνει μέσα σε αυτό το δωμάτιο (της συνέντευξης τύπου). Δεν υπάρχει τίποτα άλλο πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Είναι ο μάνατζερ μου και είναι φίλος μου. ”

“ Ήρθα στο Liverpool τον Οκτώβριο του 2015 και μπορούσες να ακούσεις πολλούς, που έλεγαν να μην έρθω. Όταν μιλάω για τον καιρό, αφορά μόνο τον αέρα και την επίδραση που έχει στο ποδόσφαιρο, αλλά ούτε αυτό δεν μου επιτρέπεται. ”

Ο Klopp στο βροχερό Vitality Stadium στην περσινή νίκη επί της Bournemouth.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com