Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Όλοι θέλουν να νικήσουν τη Liverpool»

Henderson: «Όλοι θέλουν να νικήσουν τη Liverpool»

O Jordan Henderson ήταν ο παίκτης πού συνόδευσε τον Jurgen Klopp στη συνέντευξη τύπου για το αποψινό παιχνίδι στην έδρα της Napoli.

Ως είθισται στα παιχνίδια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ο προπονητής πρέπει να βρίσκεται μαζί με έναν ποδοσφαιριστή στο press room του γηπέδου της γηπεδούχου ομάδας, και αυτή τη φορά ο αρχηγός ανέλαβε αυτό το ρόλο.

Πάμε να δούμε τα σημαντικότερα σημεία των απαντήσεων του Henderson στις ερωτήσεις πού του έγιναν.

  • Για το αν η Liverpool είναι το φαβορί του φετινού Champions League μετά τα περσινά:

«Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για τέτοιες δηλώσεις. Για μας, έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν, και θέλουμε να συνεχίσουμε ανάλογα. Εξακολουθούμε να νιώθουμε ότι μπορούμε να βελτιωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι, οπότε αυτό θα προσπαθήσουμε αύριο (σ.σ. απόψε), να δώσουμε τα πάντα και να ξεκινήσουμε καλά την ευρωπαϊκή σεζόν.»

  • Για το πόσο έχει η προοδεύσει η Liverpool από το περσινό παιχνίδι στο San Paolo μέχρι σήμερα:

«Όταν ήρθαμε εδώ πέρυσι, δεν παίξαμε καθόλου καλά, και είμαι σίγουρος ότι θα σας το πει και ο προπονητής αυτό. Θυμάμαι την ανάλυση πού κάναμε μετά το παιχνίδι, και νομίζω ότι βελτιωθήκαμε πολύ από τότε, αξιοποιώντας και την ανάλυση αυτού του παιχνιδιού. Μακάρι αύριο να είναι διαφορετικό το σενάριο, και η απόδοσή μας να είναι πολύ καλύτερη. Αν συμβεί αυτό, έχουμε μία σαφώς μεγαλύτερη ευκαιρία να κερδίσουμε. Όμως ακόμα και έτσι, θα είναι μία δύσκολη πρόκληση, καθώς η Napoli είναι μία πολύ καλή ομάδα.»

  • Για τον Rhian Brewster, ο οποίος θα βρεθεί στον πάγκο το βράδυ, απόντος του Divock Origi:

«Ο Rhian τα έχει πάει πολύ καλά μέχρι τώρα. Στην pre-season ήταν πολύ δυνατός, και στις προπονήσεις τα πάει πολύ καλά. Σίγουρα μας δίνει ακόμα μία επιλογή, έχουμε πολλή δύναμη σε αυτή την ομάδα. Τα έχει πάει πολύ καλά, και το μόνο πού έχει να κάνει είναι να συνεχίσει έτσι.»

  • Για το πως η ομάδα χτίζει πάνω στην κατάκτηση της περσινής διοργάνωσης:

«Είναι σημαντικό. Δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα για αυτή την ομάδα, για να είμαι ειλικρινής. Είμαστε πάντα πεινασμένοι για περισσότερα, πάντα θέλουμε να βελτιωνόμαστε και πάντα νιώθουμε ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα. Η περσινή σεζόν είναι η περσινή σεζόν. Φυσικά μπορούμε να αξιοποιήσουμε την εμπειρία πού ζήσαμε πέρυσι, αλλά και πρόπερσι. Μπορούμε όμως να κάνουμε καλύτερα πολλά πράγματα. Ας κυνηγήσουμε τα πάντα. Όλα είναι πιθανά και πάλι, οπότε θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι.»

  • Τέλος, για το αν η φετινή Liverpool είναι ο αντίπαλος πού όλοι θέλουν να νικήσουν, ως πρωταθλήτρια Ευρώπης:

«Ίσως, όμως θεωρώ ότι εφόσον είμαστε η Liverpool, όλοι θέλουν να μας κερδίσουν ούτως ή άλλως. Το ίδιο ισχύει και για εμάς. Για μας δεν έχει αλλάξει κάτι – θέλουμε να δίνουμε τα πάντα σε κάθε παιχνίδι. Ξέρουμε ότι έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι (σ.σ. απόψε) γιατί πρόκειται για μία εξαιρετική ομάδα, εμείς όμως οφείλουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτά πού μπορούμε να κάνουμε. Αν αποδώσουμε στο επίπεδο πού ξέρω ότι μπορούμε, έχουμε μία καλή ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη.»

Jurgen Klopp και Jordan Henderson κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου.
Jurgen Klopp και Jordan Henderson κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com