Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Fabinho για τον ρόλο του στη Liverpool του 2019-20

Ο Fabinho για τον ρόλο του στη Liverpool του 2019-20

Για την προσωπική του αποστολή, καθώς και για τη νοοτροπία της φετινής Liverpool μίλησε ο Fabinho σε πρόσφατη συνέντευξη πού παραχώρησε.

Μιλώντας στο επίσημο site των Reds, ο αμυντικός μέσος της ομάδας αναφέρθηκε στις τακτικές του Klopp και των συνεργατών του καθώς και το σχέδιο το στο οποίο βασίζεται η επιτυχία αυτών των τακτικών.

Ας δούμε τις δηλώσεις του Βραζιλιάνου:

«Έχουμε τους goalscorers μας στην επίθεση, οπότε εγώ προσπαθώ να συνεισφέρω στην άμυνα και στο μοίρασμα της μπάλας.»

«Πάντα μου άρεσε να παίζω σε αυτή τη θέση.»

«(παίζοντας σε αυτή τη θέση) Καταλήγεις να συμμετέχεις πολύ στο παιχνίδι και να έχεις σημαντικό ρόλο στη δημιουργία παιχνιδιού. Από πλευράς άμυνας, πρέπει να είσαι πάντα σε ετοιμότητα για να βοηθήσεις την ομάδα.»

«Προσπαθώ να παραμένω πάντα ήρεμος με τη μπάλα στα πόδια, χωρίς ωστόσο να επιτρέπω στην ηρεμία να με κάνει βραδυκίνητο. Προσπαθώ να ελέγχω το παιχνίδι.»

«Το στιλ παιχνιδιού μας βασίζεται στην ένταση – προσπαθούμε να επιδεικνύουμε ταχύτητα και πίεση στον μέγιστο βαθμό, και δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η ομάδα είναι πάντα τόσο καλά προετοιμασμένη σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Για να μπορέσει να επιβάλλει το ρυθμό της στα παιχνίδια.»

«Δε μπορείς να μην ακολουθήσεις το ρυθμό των συμπαικτών σου, πρέπει να ακολουθείς και να διατηρείς την υψηλή ταχύτητα, πίεση και ένταση. Αυτό προσπαθώ να κάνω πάντα.»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις οδηγίες πού λαμβάνουν οι παίκτες, ώστε να κάνουν το παιχνίδι τους:

«Τις οδηγίες τις λαμβάνουμε περισσότερο συλλογικά και σε γενικό επίπεδο.»

«Οι οδηγίες έχουν να κάνουν κυρίως με το να χαλαρώσουμε και να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας.»

«Ξέρουμε την ποιότητα πού έχει η ομάδα στο σύνολό της, οπότε οι οδηγίες είναι να χαλαρώσουμε και να δείξουμε αυτή την ποιότητα στο γήπεδο.»

O Fabinho στον πρόσφατο αγώνα της Liverpool με την Arsenal στο Anfield.
O Fabinho στον πρόσφατο αγώνα της Liverpool με την Arsenal στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com