Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Adrian: «Όταν με κάλεσε η Liverpool, τους απέρριψα όλους!»

Adrian: «Όταν με κάλεσε η Liverpool, τους απέρριψα όλους!»

Μία απολογιστική της μέχρι τώρα περιπέτειάς του από τη στιγμή πού η Liverpool ενδιαφέρθηκε για τις υπηρεσίες του παραχώρησε ο Adrian.

Μιλώντας στο site SCMP.com, ο νέος τερματοφύλακας της ομάδας μας αναλώθηκε στην προσωπική του ιστορία στον ένα μήνα πού φοράει τη φανέλα με το liverbird, είπε όμως δύο λόγια και για τον Alisson, καθώς και για την ποδοσφαιρική κουλτούρα της πόλης του Liverpool.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις δηλώσεις του Ισπανού:

«Ήθελα να είμαι έτοιμος σε περίπτωση πού μου παρουσιαζόταν ευκαιρία να υπογράψω σε ένα club.»

«Υπήρχε κάποιο ενδιαφέρον και μερικές προσφορές, όμως έπειτα δέχτηκα ένα τηλεφώνημα στο οποίο μου ειπώθηκε ότι η Liverpool ενδιαφερόταν.»

«Μου είπαν ότι ο Simon (Mignolet) πουλήθηκε και ότι η ομάδα με ήθελε. Μετά είπα στον ατζέντη μου να μη μιλήσει με άλλες ομάδες, καθώς ήθελα να αγωνιστώ για την ομάδα πού είχα δει να κατακτά το Champions League.»

«Οι συνομιλίες προχώρησαν γρήγορα και η Liverpool μου έστειλε μία προσφορά. Μέσα σε δύο μέρες είχα συμφωνήσει, και μετά πέρασα από τα ιατρικά τεστ.»

Αναπάντεχα, ο Adrian μπήκε με το καλημέρα στα βαθιά και εκπροσωπεί αξιοπρεπέστατα τους Κόκκινους ως τώρα, ταυτόχρονα όμως γνωρίζει ότι όλο αυτό έχει ημερομηνία λήξης: Την ημερομηνία όπου ο Alisson Becker θα έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό πού αποκόμισε στο παιχνίδι με τη Norwich:

«Ήταν άτυχος με αυτόν τον τραυματισμό, όμως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο – το έχω μάθει αυτό από την προσωπική μου πείρα.»

«Έκανα το ντεμπούτο μου και μετά από πέντε μέρες έπαιξα στον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup στην Κωνσταντινούπολη, μία πόλη στην οποία η Liverpool έχει δημιουργήσει εξαιρετική ιστορία.»

‘Το 80% των οπαδών φορούσε κόκκινα. Είχε πολύ ζέστη εκεί έξω και το παιχνίδι πήγε στην παράταση και μετά στα penalty. Δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς αμέσως σε μία καινούρια ομάδα, όμως δεν είχα άλλη επιλογή.»

Οι τελευταίες του δηλώσεις αφορούσαν το ποδοσφαιρικό κλίμα της πόλης του Liverpool:

«Είναι πολύ διαφορετικό συγκριτικά με το Λονδίνο, το ποδόσφαιρο εδώ είναι σημαντικότερο για τον κόσμο.»

«Υπάρχουν ομοιότητες με τη γενέτειρά μου, τη Σεβίλλη. Υπάρχουν και εκεί δύο μεγάλες ομάδες (Sevilla και Real Betis). Η φιλοδοξία μας είναι να κατακτήσουμε την Premier League φέτος.»

Ο Adrian αποκρούει το πέναλτι του Abraham στο Super Cup!
Ο Adrian αποκρούει το πέναλτι του Abraham στο Super Cup!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com