Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Origi: «Θέλουμε την Premier League»

Origi: «Θέλουμε την Premier League»

Ο μεγάλος στόχος της Liverpool την φετινή σεζόν είναι γνωστός σε όλους και βέβαια δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Premier League για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια και η ομάδα είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να τον εκπληρώσει, όπως τόνισε ξανά ο Divock Origi.

Ο Βέλγος ρωτήθηκε αν το πρωτάθλημα αποτελεί προτεραιότητα για την φετινή Liverpool:

“ Στην φιλοσοφία μας είναι να δίνουμε τα πάντα σε κάθε αγώνα και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε, αλλά δεν θα χρησιμοποιούσα την λέξη προτεραιότητα. Θέλουμε όμως πολύ να κατακτήσουμε την Premier League και θα κάνουμε τα πάντα, για να το πετύχουμε. ”

Τι έχει αλλάξει φέτος και η ομάδα μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο:

“ Όταν χάσαμε τον τελικό του Europa League το 2016, είχα πει πως θα μάθουμε από την ήττα μας και θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Έχουμε μια νεανική ομάδα, που έχει καταφέρει πολλά και θα χτίσουμε πάνω σε αυτό. ” Είπε ο Origi.

“ Θυμάμαι τον περσινό τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με την Wolves, όταν οι οπαδοί ήταν στο γήπεδο και δεν ήξεραν αν τελικά θα μπορέσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Τελικά φτάσαμε πολύ κοντά. ”

“ Αυτό θα το χρησιμοποιήσουμε ως κίνητρο και θα παρουσιαστούμε ακόμα πιο διψασμένοι φέτος. ”

“ Θα είναι μια πολύ δύσκολη σεζόν, αλλά είμαι σίγουρος πως αν παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, θα έχουμε πολλές σπουδαίες στιγμές. ”

Σίγουρος για την ομάδα ο Origi.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com