Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Duncan ισχυρίζεται πως η Liverpool του έχει δημιουργήσει ψυχολογικό πρόβλημα!

Ο Duncan ισχυρίζεται πως η Liverpool του έχει δημιουργήσει ψυχολογικό πρόβλημα!

Μεγάλη έκταση φαίνεται πως παίρνει του θέμα του Bobby Duncan στη Liverpool, καθώς ο μάνατζερ του ποδοσφαριστή, Saif Rubie με επίσημη τοποθέτησή του στο Twitter, ισχυρίζεται πως ο επιθετικός έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα και οι Reds στέκονται εμπόδιο στην επιθυμία του, με αποτέλεσμα να του δημιουργήσουν πολύ σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα!

Σύμφωνα με τον Rubie, ο 18χρονος επιθετικός είχε ενημερώσει την ομάδα στο τέλος της περασμένης σεζόν, πως θέλει να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη και μάλιστα ο υπεύθυνος της ακαδημίας, Alex Ingelthorpe, είχε υποσχεθεί πως θα βρει προτάσεις.

Δεν αναλύει βέβαια τους λόγους, για τους οποίους ο ξάδερφος του Stevie G επιθυμεί να αποχωρήσει από το Anfield, αλλά όπως τονίζει με νέο του tweet δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, παρά το γεγονός πως ο τωρινός του μισθός στη Liverpool κρίνεται αρκετά χαμηλός, από τον Rubie.

Πολλά παράπονα έχει η πλευρά του παίκτη και από τον Michael Edwards, διότι δεν έχει κάνει αποδεκτές τις προτάσεις των ενδιαφερόμενων ομάδων και ούτε έχει μπει σε διαδικασία συζητήσεων με κάποιο σύλλογο.

Η Liverpool και ο Edwards φέρεται να έχουν ενημερώσει τον Duncan, πως δεν θέλουν να τον παραχωρήσουν δανεικό με οψιόν αγοράς.

Τέλος, ο Rubie αναφέρθηκε στον πραγματικό λόγο, που έμεινε εκτός αποστολής ο επιθετικός από τον αγώνα της Δευτέρας με την Southampton και όπως τονίζει είναι λόγω της άσχημης ψυχολογικής κατάστασης, στην οποία βρίσκεται μετά τις συνεχόμενες αρνήσεις της Liverpool να τον παραχωρήσει.

Ο Duncan δεν έχει βγει από το δωμάτιό του για 4 ημέρες, όπως ισχυρίζεται ο μάνατζερ του και υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την ψυχολογική του κατάσταση.

Πρόβλημα επίσης αποτελεί το γεγονός πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 και σύμφωνα με τον Rubie, δεν θα ανανεωθεί.

Πρόκειται σίγουρα για μια πολύ περίπλοκη κατάσταση, καθώς ο ίδιος ο Bobby δήλωνε και έδειχνε χαρούμενος κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

Ο Duncan δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στην Liverpool.

Ο ίδιος ο παίκτης έκανε retweet την θέση του μάνατζερ του για λίγη ώρα πριν αποφασίσει τελικά να το αφαιρέσει. Για την ώρα έχει τοποθετήσει μαύρο στην εικόνα προφίλ του σε όλα τα social media.

Δείτε και το tweet:

Τελειώνει ο Bobby Duncan.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com