Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν θέλω να γίνει η Super League»

Klopp: «Δεν θέλω να γίνει η Super League»

Ανοιχτά τοποθετήθηκε ο Jürgen Klopp για πρώτη φορά αναφορικά με το θέμα της φημολογούμενης δημιουργίας μιας Super League, η οποία θα αποτελείται από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης στην συνέντευξή του στο περιοδικό, Kicker.

Ο τεχνικός των Reds τόνισε πως δεν θέλει να δημιουργηθεί μια Super League και εξήγησε το γιατί:

“ Το ποδόσφαιρο τώρα είναι ένα πολύ καλό προϊόν με τον τρόπο, που λειτουργεί το Champions League και ακόμη και το Europa League. Για εμένα το Champions League είναι η Super League και δεν έχεις να αντιμετωπίζεις κάθε χρόνο τις ίδιες ομάδες.”

“ Εννοείται πως θα ήταν σημαντικό από οικονομικής πλευράς (η δημιουργία μιας Super League), αλλά γιατί να δημιουργήσουμε ένα πρωτάθλημα, στο οποίο η Liverpool θα αντιμετωπίζει την Real Madrid για δέκα συνεχόμενα χρόνια; Ποιος θέλει να το βλέπει αυτό κάθε χρόνο; ”

“ Η FIFA και η UEFA προσπαθούν ακόμη να επεκτείνουν τα τουρνουά τους και να βάλουν όλο και περισσότερες ομάδες, γιατί υπάρχει ο φόβος πως θα μείνουμε για μια ημέρα χωρίς ποδόσφαιρο. Θεωρώ όμως πως τα πράγματα είναι αντίθετα. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Έχουμε συνηθίσει να είμαστε χωρίς ποδόσφαιρο για 2 ή για 3 εβδομάδες τον χειμώνα και κάναμε διάφορα είδη ski. Υπάρχουν και στην Αγγλία διάφορα σπορ, που μπορείς να κάνεις, οπότε δεν θα ήταν πρόβλημα. ”

Ο Klopp δεν θα ήθελε να βλέπει την Liverpool κόντρα στην Real Madrid κάθε χρόνο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com