Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Matip: «Να σκοράρω περισσότερα γκολ»

Matip: «Να σκοράρω περισσότερα γκολ»

Τον μεγάλο του προσωπικό στόχο ενόψει της συνέχειας έθεσε ο Joel Matip με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, καθώς τόνισε πως από εδώ και στο εξής θέλει να σκοράρει περισσότερα γκολ με την Κόκκινη φανέλα.

Ο κεντρικός αμυντικός των Reds μίλησε για την μεγάλη νίκη επί της Arsenal:

“ Προσπαθήσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα επί 90 λεπτά και τελικά το αποτέλεσμα ήταν καλό για εμάς. Κερδίσαμε εντός έδρας την Arsenal και αυτό είναι πάντα καλό. ”

“ Το προσπαθήσαμε και τελικά τα καταφέραμε. Έπαιζαν με δύο ζώνες άμυνας και σε συνδυασμό με την ταχύτητά τους μπροστά από την άμυνα, ήταν δύσκολο να μπούμε στην περιοχή, αλλά τελικά δούλεψε. Δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι και εμείς δεν τα πήγαμε και άσχημα κόντρα σε μια κορυφαία ομάδα, όπως είναι η Arsenal. Είναι δύσκολα για κάθε ομάδα ”

“ Η ψυχολογία μας δεν είναι κακή, αλλά όλοι γνωρίζουν πως τόσο νωρίς στη σεζόν, απλά κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και βλέπουμε τι θα κάνουμε. ”

Μίλησε και για τον στόχο του να συνεχίσει να σκοράρει:

“ Ήταν όμορφο που σκόραρα, αλλά θέλω να σκοράρω περισσότερα γκολ. Είναι ακόμη νωρίς στη σεζόν και μπορώ να αυξήσω τον αριθμό των γκολ μου. Ίσως βρω την ευκαιρία να σκοράρω περισσότερο. ”

Τέλος, για το ματς του Σαββάτου με την Burnley:

“ Έχουμε όλη την εβδομάδα να προετοιμαστούμε για τον αγώνα. Αυτό είναι καλό για εμάς και θα το αξιοποιήσουμε. ”

Ο Joel Matip με το τρόπαιο του Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com