Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για Kent ο Steven Gerrard

Μίλησε για Kent ο Steven Gerrard

Διανύουμε τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου και ο Ryan Kent έχει παραμείνει στη Liverpool, καθώς δεν έχει καταφέρει να βρει ομάδες και οι προσφορές των Leeds και Rangers δεν ικανοποίησαν τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Για την περίπτωσή του μίλησε ο προπονητής των Rangers και θρύλος των Reds, Steven Gets στην Daily Record:

“ Δεν ήθελα και πολύ να μιλήσω για την συγκεκριμένη περίπτωση, γιατί δεν έχει συμβεί τίποτα νεότερο. ” Είπε ο Stevie.

“ Δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη από την τελευταία φορά που ρωτήσαμε την Liverpool και μας είπε πως δεν θα δοθεί ξανά δανεικός. Δεν έχει αλλάξει τίποτα πάνω σε αυτό, αλλά ποτέ δεν θα τα παρατήσουμε και προσπαθούμε να βελτιώνουμε το ρόστερ μας. Ποτέ δεν τα παρατάς, όταν στοχεύεις κορυφαίους παίκτες. ”

“ Πιστεύω πως το είχα κάνει ξεκάθαρο τους προηγούμενους 12 μήνες, που δούλευα με τον Ryan πόσο καλό παίκτη τον θεωρώ. Οπότε ποτέ δεν κλείνω την πόρτα σε κανέναν παίκτη και ειδικότερα σε κορυφαίους παίκτες, αλλά πρέπει να σεβαστώ την επιθυμία του συλλόγου που ανήκει ο ποδοσφαιριστής και μας είχε βοηθήσει πάρα πολύ στον περσινό δανεισμό. ”

“ Αν μας πουν όχι, τότε θα πρέπει να το αποδεχθούμε. Όσο υπάρχει χρόνος όμως, τίποτα δεν είναι οριστικό. Για την ώρα, τίποτα δεν έχει αλλάξει. ”

Το παλεύει για Kent ο Gerrard.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com