Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απάντησε στον Carragher για Mane ο Klopp!

Απάντησε στον Carragher για Mane ο Klopp!

Τον τελευταίο καιρό πολλά έχουν ειπωθεί για τον Sadio Mane, όσο εκείνος συνεχίζει τις εξαιρετικές του εμφάνισεις με την φανέλα της Liverpool και ο τελευταίος που έγραψε για τον Σενεγαλέζο ήταν ο θρύλος των Reds, Jamie Carragher στην στήλη του στην Telegraph.

Ο Carra έγραψε πως ο Sadio δεν ξεκούραζεται όσο θα έπρεπε και η εξάρτηση της ομάδας από εκείνον, δείχνει πως οι Πρωταθλητές Ευρώπης δεν έχουν πολλές επιθετικές επιλογές. Επίσης τόνισε πως ανησυχεί τι θα συμβεί σε περίπτωση που ντεφορμαριστεί ο παίκτης.

Ο Klopp όμως του απάντησε:

“ Θα ήθελα να ακούσω τι θα έλεγε ο Jamie Carragher, αν είχα αφήσει τον Sadio εκτός από το παιχνίδι με την Arsenal. ”

“ Ο σχολιασμός αγώνων είναι μια κορυφαία δουλειά και θα πρέπει να σκεφτώ, αν θα την κάνω στο μέλλον, γιατί μπορείς να λες πάντα ό,τι θες και συνήθως κάνεις κριτική σε κάποιον. ”

“ Εγώ τον ξεκούρασα και τον έκανα αλλαγή. Το προσπαθούμε. Επίσης, νομίζω, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος, πως ο Sadio δεν έχει παιχνίδι με την Εθνική του ομάδα μετά τον αγώνα μας με την Burnley. Μετά θα έχει μια ολόκληρη εβδομάδα, για να προετοιμαστεί για το επόμενο παιχνίδι. ” Είπε ο Klopp.

“ Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται να αλλάξει το πρόγραμμα των Εθνικών ομάδων, ώστε να έχουν πιο λίγα παιχνίδια, οπότε πρέπει να βρούμε μόνοι μας την λύση και είναι δύσκολο. ”

Klopp και Mane στην μεγάλη νίκη επί της Bayern Munich.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com