Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp για την νίκη επί της Arsenal

Οι δηλώσεις του Klopp για την νίκη επί της Arsenal

Το 3 στα 3 στην Premier League έκανε η Liverpool το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς επικράτησε με σκορ 3-1 της Arsenal στο Anfield και ο Jürgen Klopp είχε πολλούς λόγους να είναι χαρούμενος με το τελικό αποτέλεσμα και την εμφάνιση της ομάδας.

Ο Γερμανός μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας στο ματς με τους Gunners:

“ Πιστεύω πως όσα κάναμε καλά στα πρώτα 4 παιχνίδια, σήμερα τα κάναμε για περισσότερη ώρα. Το παιχνίδι μας είχε μεγαλύτερη ακρίβεια και ήμασταν περισσότερη συντονισμένοι. ”

“ Μου άρεσε το πάθος, η θέληση, η δύναμη και η ενέργεια που βγάλαμε στον αγώνα. Αυτό μπορώ να πω, πως έκανε έναν δύσκολο αντίπαλο. Αυτό ήταν που θέλαμε και μετά αξίζαμε το πρώτο γκολ. ” Είπε ο Klopp.

Για το πρώτο γκολ του Joel Matip πρόσθεσε:

“ Δεν ξέρω πόσοι παίκτες ήταν στον Virg εκείνη την στιγμή. Έμοιαζε σαν να έχτισαν γύρω του, αλλά ο Joel ήταν εκεί. Ο Big Joel το έκανε γκολ και θεωρώ πως ήταν το αποτέλεσμα που αξίζαμε μετά το πρώτο ημίχρονο. ”

Έπειτα ρωτήθηκε για το δεύτερο ημίχρονο:

“ Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε ένα ξεκάθαρο πέναλτι. Είχαμε αρκετές καλές στιγμές στο δεύτερο μέρος και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. ”

“ Χρειάζεσαι τέτοιες αποφασιστικές στιγμές. Ένα καλά εκτελεσμένο πέναλτι και μετά το τρίτο γκολ ήταν απλά καταπληκτικό. ”

“ Ήταν στο μεγαλύτερο μέρος η ιστορία του αγώνα. Η επόμενή μας πρόκληση, θα είναι να μπορούμε να ελέγξουμε καλύτερα τον αγώνα. ”

Ξεκάθαρο το πέναλτι, όπως τόνισε ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com