Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > David Luiz: «O Salah μου είπε ότι δεν ένιωσε επαφή»

David Luiz: «O Salah μου είπε ότι δεν ένιωσε επαφή»

Για τη φάση του penalty πού καταλογίστηκε εις βάρος του χθες το απόγευμα στο Anfield μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ο David Luiz.

Σε δηλώσεις του στη μικτή ζώνη του γηπέδου της Liverpool και στο Sky Sports, ο νέος κεντρικός αμυντικός της Arsenal ουσιαστικά δημοσιοποίησε το περιεχόμενο της συνομιλίας πού είχε με τον Mo Salah αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο ένα έμμεσο παράπονο για την απόφαση αυτή του Antony Taylor.
Πάμε να δούμε τι ακριβώς είχε να πει ο Luiz:

«Ο Mo μου είπε ότι δεν ένιωσε να τον αγγίζω και αυτός είναι ο λόγος πού δεν έπεσε κάτω. Όμως τώρα με το VAR, δε μπορείς να δεις τη δύναμη (με την οποία κάνει το μαρκάρισμα ο αμυντικός -σ.σ. Εννοεί δηλαδή ότι όσο μεγαλύτερη δύναμη βάζει, σε τόσο μεγαλύτερη παράβαση υποπίπτει), οπότε είναι δύσκολο (πλέον) για τους διαιτητές. Οπότε ο διαιτητής είδε απλώς τη φανέλα (το τράβηγμα της φανέλας του Salah από τον Luiz)

«Θα μπορούσε να θεωρηθεί penalty οποιαδήποτε στιγμή. Έχει να κάνει με το πώς το ερμηνεύεις, οπότε νομίζω ότι αν τραβήξεις με δύναμη τη φανέλα κάποιου και επηρεάσεις την προσπάθειά του να πάει προς τη μπάλα, τότε είναι διαφορετικό. Όμως ο διαιτητής είδε απλώς το κράτημα της φανέλας.»

«Δε διαμαρτύρομαι ούτε κρίνω κανέναν, απλά λέω τη δική μου οπτική, και όλα έγιναν μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Μίλησα με τον Mo, είναι φίλος μου, και μου είπε ότι δεν το ένιωσε (την επαφή), όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο.»

O David Luiz διαμαρτύρεται στον Antony Taylor για το penalty πού καταλογίστηκε εις βάρος του, λόγω του τραβήγματος της φανέλας του Mo Salah.
O David Luiz διαμαρτύρεται στον Antony Taylor για το penalty πού καταλογίστηκε εις βάρος του, λόγω του τραβήγματος της φανέλας του Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com