Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Emery: «To soft penalty της Liverpool ήταν το κλειδί του αγώνα»

Emery: «To soft penalty της Liverpool ήταν το κλειδί του αγώνα»

Εκτός του David Luiz, και ο Unai Emery αναφέρθηκε στη φάση από την οποία προήλθε το δεύτερο γκολ της Liverpool εναντίον της Arsenal.

Στη συνέντευξη τύπου του μετά την ήττα της ομάδας του από τους Reds, ο προπονητής των Κανονιέρηδων στάθηκε μεν στη φάση του 2-0, αναγνώρισε τις αρετές τις ομάδας του Klopp.

Πάμε να δούμε τις σημαντικότερες δηλώσεις του Ισπανού:

«Το κλειδί ήταν το penalty.»

«Ήταν πολύ soft, όμως έτσι είναι όταν κρατάς (τη φανέλα του αντιπάλου σου μέσα στην περιοχή)

«Μετά από αυτό ανοιχτήκαμε λίγο, και αυτό είχε ως συνέπεια να έχει περισσότερους χώρους ο αντίπαλος όταν έβγαινε μπροστά.»

«Πρόκειται για μία ομάδα πού είναι δυνατή στο transition (μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση), και έτσι προέκυψε το τρίτο γκολ.»

«Είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα. Όμως μέσα στα 90 λεπτά υπήρξαν καταστάσεις όπου τα πήγαμε καλύτερα, και η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και δυνατό πνεύμα.»

«Είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας ως ομάδα. Δεν είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα, όμως βλέποντας τι έγινε στο παιχνίδι, μπορούμε να νιώσουμε μία αισιοδοξία.»

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ήμασταν καλύτεροι εναντίον της Liverpool (συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας του στο Anfield, όπου έχασε με 5-1), όμως δεν ήταν αρκετό.»

«Αν είχαμε εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες μας, ίσως το σκορ να ήταν διαφορετικό. Όταν παίζεις εναντίον της Liverpool όμως, πρέπει να τις εκμεταλλεύεσαι.»

«Υπήρξαν στιγμές όπου η Liverpool μας πίεζε με σέντρες στην περιοχή μας, όμως αμυνθήκαμε σωστά.»

«Θέλαμε να κρατήσουμε καλύτερα τη μπάλα και να κρατήσουμε καλύτερα την κατοχή, όμως το pressing της Liverpool ήταν πολύ δυνατό και δε μπορέσαμε να το σπάσουμε με τη μπάλα.»

O Unai Emery -και στο βάθος ο Klopp- χθες το απόγευμα στο Anfield.
O Unai Emery -και στο βάθος ο Klopp- χθες το απόγευμα στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com