Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Emery: «Να είμαστε πρώτοι μετά το ματς με την Liverpool»

Emery: «Να είμαστε πρώτοι μετά το ματς με την Liverpool»

Για την Liverpool, το Anfield και τον πολύ μεγάλο αυριανό αγώνα μίλησε ο Unai Emery στην συνέντευξη τύπου με τον τεχνικό των Gunners να τονίζει μεταξύ άλλων πως κάθε αγώνας είναι διαφορετικός και η ομάδα του έχει ως στόχο να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά τον αγώνα με τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο Ισπανός μίλησε για το αυριανό παιχνίδι:

“ Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Είμαστε αρκετά αισιόδοξοι για το Σάββατο και οι παίκτες μας είναι έτοιμοι να αγωνιστούν με μεγάλες φιλοδοξίες και να πετύχουν κάτι σημαντικό. ”

“ Βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή βαθμολογική θέση, αν και έχουμε παίξει μόνο δύο ματς στην Premier League μέχρι στιγμής. Έχουμε να παίξουμε 38 συνολικά, αλλά υπάρχει πιθανότητα να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση μετά το ματς του Σαββάτου και αυτό θέλουμε να κάνουμε. Θα είναι πολύ σπουδαίο. Είναι μόνο η αρχή και το γνωρίζουμε, αλλά είμαστε αισιόδοξοι, γιατί γνωρίζουμε πως έχουμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία μπροστά μας. ” Είπε ο Emery.

Τι θα αλλάξει φέτος η Arsenal, για να αποφύγει ένα διασυρμό, όπως ο περσινός:

“ Καθέ αγώνας, κάθε στιγμή και κάθε σεζόν είναι διαφορετική. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τι συνέβη πέρυσι, πριν 2, 3 και 4 χρόνια. Έχει να κάνει όμως με την δική μας στιγμή. ”

“ Έχουν μια καλή ομάδα και το Anfield δημιουργεί μια καλή ατμόσφαιρα για εκείνους. Είναι ένα πλεονέκτημα η ατμόσφιαρα με τους οπαδούς που έχουν και πάντα βρίσκονται ένα βήμα πιο μπροστά στο Anfield. Πρέπει να πάμε στον αγώνα με θετική σκέψη και να πιστέψουμε πως μπορούμε να πετύχουμε, αν αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας. Θέλουμε να πάμε και να τα δείξουμε αυτά. “

Με Nicolas Pepe βασικό στο Anfield η Arsenal.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com