Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ίσως το Kop βγάλει ένα τραγούδι για τον Ox φέτος!»

Klopp: «Ίσως το Kop βγάλει ένα τραγούδι για τον Ox φέτος!»

Πέρα από τον υποφαινόμενο (Alex Oxlade-Chamberlain), και ο Jurgen Klopp παραχώρησε δηλώσεις μετά την ανανέωση συμβολαίου του παίκτη.

Μιλώντας επίσης στο επίσημο site της Liverpool, το αφεντικό των Reds εκδήλωσε τα συναισθήματά του για τον Ox και τη επέκταση της συνεργασίας της ομάδας με τον παίκτη.

Για του λόγου το αληθές, ο Γερμανός ανέφερε τα εξής:

«Όταν άκουσα ότι ο Ox υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μαζί μας, τα συναισθήματά μου είμαι σίγουρος ότι ήταν τα ίδια με κάθε οπαδού της Liverpool πού άκουσε την είδηση απόψε (σ.σ χθες) – απόλυτα ευχαριστημένος.»

«Και αυτό (αυτά τα συναισθήματα) διότι ένας απόλυτα εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και άνθρωπος έδειξε την πίστη και την αφοσίωσή του στο project μας. Είναι ένα deal πού βγάζει νόημα και για τις δύο πλευρές.»

«Νομίζω ότι ο ίδιος ο Ox έχει πει και αισθάνεται ότι βρίσκεται εδώ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από όσο βρίσκεται στην πραγματικότητα, και αυτό είναι κάτι με το οποίο θα συμφωνούσα. Νομίζω ότι έχει να κάνει με την προσωπικότητά του γύρω από το Melwood (πιθανότατα εννοεί ότι η προσωπικότητα του Chamberlain ταιριάζει με τη Liverpool, καθώς και με το περιβάλλον και το κλίμα στην ομάδα). Έχω πει και στο παρελθόν ότι ένα από τα πιο ωραία πράγματα σε αυτόν είναι το πόσο εξαιρετικός άνθρωπος είναι, ένα από τα καλύτερα παιδιά πού θα γνωρίσεις ποτέ. Φυσικά, πρόκειται επίσης για έναν εξαιρετικά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.»

«Ξέρουμε την ιστορία του Alex από τότε πού ήρθε στο club, έχουν υπάρξει απογοητεύσεις και καλές στιγμές, όμως αυτό πού έχει εντυπωσιάσει εμένα και όλους τους άλλους, είναι η στάση του (attitude), το πώς αντιμετωπίζει όλα τα πισωγυρίσματα, και ο χαρακτήρας του.»

«Γι’ αυτό και κανένας μας δεν αμφέβαλλε ποτέ ότι θα επιστρέψει (από τον τραυματισμό προφανώς εννοεί) με τον τρόπο πού το έκανε. Το να τον δούμε να παίζει σχεδόν σε όλο το παιχνίδι με τη Southampton το Σάββατο ήταν μία τόσο θετική στιγμή για όλους μας, ειδικά όμως για τον ίδιο.»

«Τώρα πια δεν είναι τραυματίας, είναι γερός και έχει ξανά τη δυνατότητα να δείξει πόσο καλός είναι. Όμως τον περιμένει πολλή σκληρή δουλειά ακόμα, θα υπάρξουν στιγμές πού τα πράγματα δε θα πηγαίνουν όπως τα θέλει, στιγμές πού θα χρειαστεί να είναι υπομονετικός και στιγμές πού θα είναι θυμωμένος με τον σωστό τρόπο, όμως είμαι πεπεισμένος ότι όλα θα πάνε καλά.»

«Και ποιος ξέρει, ίσως η φετινή να είναι η σεζόν όπου θα ακούσουμε το Kop να τραγουδά ένα τραγούδι για τον Alex Oxlade-Chamberlain; Μπορώ να σας πω ότι θα σήμαινε πολλά για μένα και για τα παιδιά το να το ακούσουν, πόσω μάλλον αυτόν!»

Ο Klopp αγκαλιάζει τον Chamberlain.
Ο Klopp αγκαλιάζει τον Chamberlain.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com