Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Klopp ζει και αναπνέει για την Liverpool»

«Ο Klopp ζει και αναπνέει για την Liverpool»

Τον Jürgen Klopp αποθέωσε για ακόμη μια φορά μέσα σε λίγες μέρες ο προπονητής της Schalke και πολύ καλός του φίλος, David Wagner με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της FIFA.

“ Μερικές φορές χρειάζεσαι και λίγη τύχη, για να κερδίσεις έναν τίτλο, αλλά ο Jürgen το αξίζει απόλυτα αυτό. Ζει και αναπνέει για την δουλειά του στο 100%. Σκέφτεται το ποδόσφαιρο και την ομάδα του κάθε λεπτό της μέρας. ” Δήλωσε ο Wagner.

“ Αυτός είναι ο τρόπος που σκέφτονται οι καλοί προπονητές. Δεν μπορείς να βγάλεις από το μυαλό σου, τι ενδέχεται να συμβεί στην ομάδα αύριο, την επόμενη εβδομάδα ή την επόμενη ώρα. ”

“ Είναι εκπληκτικά όλα όσα έχει καταφέρει στον καιρό του στη Liverpool. Ελπίζω να τα πάει λίγο καλύτερα αυτή τη χρονιά και να πάρει τον τίτλο της Premier League, αν και είναι πιο εύκολο να το λες, από το να το κάνεις. ”

“ Εκείνος και οι παίκτες του δουλεύουν πολύ σκληρά γι’ αυτό, αλλά το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Ελπίζω να κατακτήσει τον τίτλο αυτή την σεζόν. ”

Οι Reds επιστρέφουν στην δράση αύριο το απόγευμα και με νίκη θα βρεθούν μόνοι πρώτοι στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση της Premier League.

Ο Klopp λατρεύει την δουλειά του και την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com