Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν ανησυχεί για την άμυνα ο Klopp

Δεν ανησυχεί για την άμυνα ο Klopp

Η Liverpool έχει δεχθεί μέχρι στιγμής γκολ σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει, ωστόσο ο Jürgen Klopp δεν ανησυχεί καθόλου για την αμυντική λειτουργία της ομάδας και είναι σίγουρος πως θα έρθει η βελτίωση στη συνέχεια.

Ο Γερμανός μίλησε για την άμυνα της ομάδας:

“ Όλα έχουν να κάνουν με τι συγκρίνεις την τωρινή μας αμυντική λειτουργία. Αν το συγκρίνεις με τον περσινό Αύγουστο, τότε δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά. ”

“ Δεν ξέρω τι πιστεύετε για το ματς με την Chelsea, αλλά είχαν ορισμένες ευκαιρίες, οι οποίες ήταν οσφάιντ. Όταν κάναμε την ανάλυση του αγώνα, είδαμε πως δεν ήταν λίγο οφσάιντ, αλλά 2 ή 3 μέτρα. Αυτό σημαίνει πως αμυνθήκαμε καλά. ”

“ Γνωρίζουμε πως πρέπει να βελτιωθούμε, γνωρίζουμε πως πρέπει να κάνουμε διαφορετικά ορισμένα πράγματα, αλλά αυτά θα έρθουν με τον καιρό, γιατί δεν είμαστε για μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί. Δοκιμαζόμαστε σε διαφορετικές καταστάσεις. Το ποδόσφαιρο δεν είναι ποδηλασία. ” Είπε ο Klopp.

“ Έχουμε παίξει κόντρα στη City, η οποία είναι μια από τις καλύτερες όμαδες στον κόσμο, αν όχι η καλύτερη. Κόντρα στη Chelsea, μια εξωπραγματική ομάδα, που απέδειξε πως μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο σε όσους δεν το πίστευαν και κόντρα στην Norwich, η οποία είχε ευκαιρίες, κάτι που είναι φυσιολογικό για την αρχή της σεζόν. ”

“ Δεν γίναμε χειρότεροι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού στην άμυνα. Απλά οι άλλες ομάδες έχουν καλούς παίκτες. ”

Virgil van Dijk και Joe Gomez το δίδυμο της Liverpool στο κέντρο της άμυνας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com