Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Origi: «Μας αρέσουν οι προκλήσεις, ο προπονητής αποφασίζει για τον ρόλο μου»

Origi: «Μας αρέσουν οι προκλήσεις, ο προπονητής αποφασίζει για τον ρόλο μου»

Πολύ καλά έχει ξεκινήσει και την φετινή σεζόν ο Divock Origi, καθώς ήδη μετρά ένα γκολ στην Premier League και ένα τρόπαιο. Ο Βέλγος μάλιστα μίλησε στο Premier League Productions και δήλωσε έτοιμος για νέες προκλήσεις.

Ο Divock μίλησε για την σεζόν στην Premier League:

“ Η Premier League θα είναι πολύ δύσκολη και φέτος, κάτι που την κάνει πολύ ενδιαφέρουσα. Εμάς μας αρέσουν οι προκλήσεις. Είμαστε μια ομάδα μαχητών, έτοιμοι να βγούμε έξω και να κάνουμε το παιχνίδι μας. ”

“ Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τις άλλες ομάδες. Η μάχη του τίτλου μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες. Είναι δύσκολο να το προβλέψω. Αυτό που ξέρω, είναι πως είμαστε μια πολύ διψασμένη ομάδα και όποια ομάδα αντιμετωπίσουμε, θα θέλουμε να την κερδίσουμε. Ελπίζουμε να έχουμε κερδίσει κάτι στο τέλος της σεζόν. ”

Για τον ρόλο του την σεζόν 2019-20:

“ Πρώτα από όλα, γνωρίζω πως ο προπονητής παίρνει τις αποφάσεις. Εγώ θα κάνω το καλύτερο που μπορώ, για να καταφέρω να αποδώσω. ”

“ Αυτό προσπαθώ να κάνω πάντα και στην προπόνηση. Να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Όποιος και αν είναι ο ρόλος μου, πρέπει να παίξω. Η ομάδα έρχεται πάντα πρώτη και γνωρίζουμε πως έχουμε έναν καλό προπονητή, που ξέρει πως να διαχειριστεί τους παίκτες. ”

“ Το δικό μου καθήκον, είναι να κάνω τα πάντα, για να αποδώσω. ”

Ο Klopp εμπιστεύεται τον Divock Origi.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com