Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wagner: «Ο Klopp είναι ήδη θρύλος για την Liverpool»

Wagner: «Ο Klopp είναι ήδη θρύλος για την Liverpool»

Τον δεύτερό του τίτλο με την Liverpool και μάλιστα δεύτερο Ευρωπαϊκό τίτλο κατέκτησε ο Jürgen Klopp το βράδυ της Τετάρτης και ο προπονητής της Schalke και καλός του φίλος, David Wagner δήλωσε στο TalkSport, πως ο Γερμανός μπορεί από τώρα να θεωρείται ένας θρύλος της Liverpool!

Ο πρώην προπονητής της Huddersfield απάντησε στην σχετική ερώτηση:

“ Ναι, θεωρώ πως είναι και το αξίζει. Είναι εκπληκτικά όλα όσα κάνει για τον σύλλογο και έχει ενδιαφέρον να δούμε τι άλλο θα συμβεί στην ομάδα στο άμεσο μέλλον. ”

“ Πιστεύω πως την περσινή σεζόν απέδειξε πως μπορεί να συναγωνιστεί τον Pep Guardiola και την ομάδα του στο πρωτάθλημα, οπότε ελπίζουμε να μπορεί να το κάνει και φέτος. Έχουν μια καλή ομάδα. ” Είπε ο Wagner.

“ Πλέον τον γνωρίζω αρκετά καλά και μπορώ να το πω, θα κάνει τα και δουλέψει πολύ σκληρά, προκειμένου να καταφέρει να κερδίσει ένα τρόπαιο. Μερικές φορές χρειάζεσαι και λίγη τύχη, για να το καταφέρεις, αλλά εκείνος το αξίζει απόλυτα. ”

“ Πάντα ήταν χαρά μου να περνάω χρόνο μαζί του και έχω περάσει αρκετό χρόνο μαζί του κατά το παρελθόν. Είναι ένα πολύ καλό παιδί με πολύ καλό χαρακτήρα. Είναι όπως ακριβώς και στην τηλεόραση. ”

Ο Jürgen Klopp έχει κατακτήσει πλέον δύο τίτλους με την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com