Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gomez: «Μπορούμε να βελτιωθούμε»

Gomez: «Μπορούμε να βελτιωθούμε»

Το Uefa Super Cup κατέκτησαν οι Reds πριν από δύο ημέρες στο Besiktas Park, χωρίς όμως να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και ο Joe Gomez τόνισε πως η ομάδα μπορεί και πρέπει να βελτιωθεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

“ Πιστεύω πως είναι πολυ σημαντικό το γεγονός, ότι ακόμη και στις μέρες που δεν είμαστε στα καλύτερά μας, μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Αυτό μας έκανε να φτάσουμε κοντά στον τίτλο της Premier League την περσινή σεζόν. Ως τώρα στη σεζόν δεν θεωρώ πως έχουμε υπάρξει στα καλύτερά μας. Είχαμε καλά διάστημα στο Community Shield και κόντρα στην Norwich, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε. ” Είπε ο Joe Gomez.

“ Διαθέτουμε αρκετή εμπειρία στην ομάδα μας, όπως και νεαρά ταλέντα, τα οποία παίρνουν χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια και ελπίζουμε να μπορούν να συνεχίσουν να προοδεύουν. 

“ Συνολικά ως τώρα δεν έχουμε παίξει το καλύτερό μας ποδόσφαιρο. Υπάρχουν ορισμένα σημεία στο παιχνίδι μας, τα οποία γνωρίζουμε πως θα μπορούσαμε να τα είχαμε κάνει καλύτερα. Εμείς απλά προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και να παίρνουμε τα αποτελέσματα. ” Τόνισε ο Joe.

“ Οι νίκες πάντα βοηθάνε. Θα ήταν πολύ άσχημο να χάσουμε ξανά στα πέναλτι, όπως και στο Community Shield. Ο Firmino μπήκε στον αγώνα και έκανε αμέσως την διαφορά, ήταν ωραίο που κερδίσαμε. Όταν βρίσκεσαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο θέλεις να κερδίζεις μεγάλα τρόπαια και αυτός είναι ο φετινός μας στόχος. Πιστεύουμε πως είμαστε μια κορυφαία ομάδα και θέλουμε τίτλους. ”

Στα άκρα της άμυνας αγωνίστηκε ο Gomez κόντρα στην Chelsea.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com