Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hasenhuttl: «Χάρηκα πού έπαιξε 120 λεπτά η Liverpool!»

Hasenhuttl: «Χάρηκα πού έπαιξε 120 λεπτά η Liverpool!»

Στην παραδοχή ότι είναι προς όφελος της ομάδας του πού η Liverpool οδηγήθηκε στην παράταση το βράδυ της Τετάρτης προέβη ο Ralph Hasenhuttl.

Σε δηλώσεις του εν όψει του αυριανού αγώνα της ομάδας του με τους Reds στο St’ Marys, ο προπονητής της Southampton παραδέχτηκε ότι χάρηκε πού η ομάδα μας υποχρεώθηκε να παίξει 30 επιπλέον λεπτά στο UEFA Super Cup εναντίον της Chelsea, αλλά όχι για τον λόγο πού -μάλλον- φαντάζεστε.

Πάμε να δούμε τι ακριβώς δήλωσε περί του θέματος ο Αυστριακός Klopp (όπως έχει χαρακτηριστεί):

«Άκουσα τη δήλωση πού έκανε ο Jurgen, ότι σκεφτόταν ότι εμείς θα πανηγυρίζαμε. Η αλήθεια είναι ότι χάρηκα πού έπαιξαν για περισσότερη ώρα. Ήμουν χαρούμενος όμως κυρίως διότι τώρα θα έχω περισσότερες εικόνες να δείξω στους παίκτες μου.»

«Την περασμένη σεζόν, η Liverpool νομίζω έπαιξε 13 φορές μέσα στη βδομάδα, και στις 13 φορές πού έπαιξε σαββατοκύριακο (μετά από μεσοβδόμαδο παιχνίδι) είχε 11 νίκες και 2 ισοπαλίες.»

«Είναι ομάδα με τόση ποιότητα, και ίσως ο Jurgen προσπαθεί λιγάκι να δικαιολογηθεί όσον αφορά τη φυσική κατάσταση των παικτών του.»

«Όμως δε χρειάζεται να το κάνει, έχουν τόση ποιότητα σαν ομάδα, και δεν είναι πρόβλημα για αυτούς μετά τα 120 λεπτά πού έπαιξαν την Τετάρτη να έρθουν εδώ και να κάνουν ένα καλό παιχνίδι.»

«Στο μοντέρνο ποδόσφαιρο, ειδικά οι μεγάλες ομάδες συνηθίζουν σε αυτό. Βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν και αυτό δε σημαίνει ότι είναι κουρασμένοι.»

«Περιμένω την καλύτερη Liverpool πού μπορείτε να φανταστείτε, και προετοιμαζόμαστε για αυτό. Θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση (μετά την ήττα με 3-0 από τη Burnley στην πρεμιέρα)

«Οι παίκτες μου θέλουν να είναι πιο δύσκολος αντίπαλος απ’ ότι την προηγούμενη βδομάδα.»

O Αυστριακός προπονητής της Southampton, Ralph Hasenhuttl.
O Αυστριακός προπονητής της Southampton, Ralph Hasenhuttl.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com