Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Origi: «Να κάνουμε το επόμενο βήμα»

Origi: «Να κάνουμε το επόμενο βήμα»

Ένας ακόμη αγώνας και ένα ακόμη γκολ για τον Divock Origi! Ο Βέλγος δεν σταματά να σκοράρει τους τελευταίους μήνες και είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα με την ομάδα, όπως τόνισε στις δηλώσεις του αμέσως μετά την νίκη επί της Norwich με 4-1.

Για την νίκη της ομάδας κόντρα στην Norwich σχολίασε:

“ Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να συνεχίσουμε την δουλειά που κάναμε στην προετοιμασία και στην περσινή σεζόν. ”

“ Για πρώτο παιχνίδι θέλαμε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα από το παιχνίδι με την Manchester City και κερδίσαμε με 4-1 κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω πως υπήρξαν αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι μας και άλλα που μπορούμε να βελτιώσουμε. Είναι όμως ακόμα η αρχή της σεζόν, οπότε ήταν καλή η εμφάνιση μας. ”

“ Είχαμε μεγάλο σεβασμό για τον αντίπαλο και γνωρίζαμε πως αν δεν βρεθούμε στο 100%, θα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορούσατε να διακρίνετε την ποιότητά τους, αλλά καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε και να κερδίσουμε με 4-1 και μια πολύ καλή εμφάνιση. ”

Για την σεζόν της ομάδας πρόσθεσε:

“ Πιστεύω πως κάτι ξεχωριστό γίνεται στην ομάδα. Πέρυσι τελείωσαμε την σεζόν με ένα τρόπαιο και ήταν θετικό για εμάς αυτό. Τώρα όμως πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα και στην Premier League. Έχουμε πολλά τρόπαια να διεκδικήσουμε φέτος. ”

Βρήκε ξανά δίχτυα ο Origi.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com