Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Norwich

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Norwich

Η Liverpool επικράτησε με 4-1 της Norwich το βράδυ της Παρασκευής και άρχισε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στην Premier League, με αποτέλεσμα ο Jürgen Klopp να έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος και ευχαριστημένος με την εμφάνιση της ομάδας του.

Ο Klopp μίλησε για την εμφάνιση της Liverpool στον αγώνα:

“ Η εμφάνιση για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν καλή. Ήταν μια εκπληκτική εμφάνιση για πρώτα 60 λεπτά του αγώνα. Εγώ δεν έμεινα έκπληκτος από το γεγονός, πως η Norwich έγινε απειλητική σε μερικές στιγμές. Για 60 λεπτά κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ, ειδικά μετά το ημίχρονο. Δεν ήταν τόσο συγκεντρωμένοι στο σκορ του αγώνα. ”

“ Σέβομαι πολύ τον Daniel Farke και την δουλειά που έχει κάνει με τα παιδιά. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα και σκόραραν το γκολ, επεισή χάσαμε λίγο την συγκέντρωσή μας. Μπορείς να την χάσεις, αν βρίσκεσαι υπό πίεση και δεν είσαι στην καλύτερη φυσική κατάσταση. Μετά είχαμε μερικά προβλήματα, γιατί χάσαμε μερικές μπάλες σε κρίσιμα σημεία. ”

Για την εμφάνιση του Divock Origi:

“ Πήραμε μια απόφαση για τον Divock, όπως κάνουμε πάντα. Παίρνουμε τις αποφάσεις για κάποιο λόγο. Ο Div ήταν εξαιρετικός στον αγώνα. Υπήρξαν 2 ή 3 περιπτώσεις, που έχασε την μπάλα, αλλά πέρα από αυτό, ήταν εξαιρετικός. Ήταν μια απειλή για όλο το παιχνίδι. ”

Για τον Adrian:

“ Είναι αρκετά αισιόδοξος. Δεν πιστεύω πως θα ήθελε μα καθήσει στον πάγκο για τα επόμενα χρόνια, οπότε ήταν έτοιμος. Αν βρεθείς σε μια τέτοια κατάσταση, χρειάζεσαι έναν που να έχει παίξει στο πρωτάθλημα και να είναι έμπειρος. Είναι 32, αρκετά ήρεμος και καλός με τα πόδια. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Δεν θέλεις να βρεθείς σε μια κατάσταση, όπου θα έχεις μόνο έναν τερματοφύλακα διαθέσιμο, αλλά θα δούμε. ”

Klopp και Alisson μετά τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com