Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Farke: «Δεν θα σηκώσουμε λευκή σημαία στο Anfield»

Farke: «Δεν θα σηκώσουμε λευκή σημαία στο Anfield»

Ο Daniel Farke, head coach της Norwich νιώθεισίγουρος ότι η ομάδα του δεν θα υποφέρει εναντίον της Liverpool, στον εναρκτήριο αγώνα της Premier League, την Παρασκευή το βράδυ.

Αν και παραδέχθηκε την Πέμπτη, ότι τα νεύρα έχουν τεντωθεί στην ομάδα του καθώς πλησιάζει ο αγώνας πιστεύει ότι οι παίκτες του θα κάνουν το παιχνίδι τους για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Τα αγόρια μας αλλά κι εγώ δεν θα καταρρεύσουμε επειδή παίζουμε στο Anfield και θα σφίξουμε το χέρι του Jurgen Klopp. Ο αγώνας αυτός είναι μια δουλειά που πρέπει να γίνει όπως συνήθως. Εξάλλου έχουμε παίκτες που έχουν παίξει με τις Εθνικές τους στο ανώτερο επίπεδο.» είπε.

«Θα έλεγα ότι η υπάρχουσα διάθεση έχει να κάνει με την εστίαση και την αυτοσυγκέντρωση.»

«Αν μπορούσες να επιλέξεις θα προτιμούσες να τους παίξεις μεταξύ δύο αγώνων του Champions League όταν η προσοχή τους θα είναι στραμμένη εκεί.  Αλλά δεν μας έτυχε αυτή η περίπτωση. Παρακολούθησα το 2οημίχρονο του Community Shield κι αν και μ’ αρέσει η Manchester City και ο τρόπος που παίζουν, στο 2οημίχρονο έπαιζε μόνο η Liverpool.» συνέχισε.

«Κυριάρχησαν στον αγώνα οπότε δεν είχα το συναίσθημα ότι δεν ήταν προετοιμασμένοι.»

«Είναι σημαντικό ότι διαθέτουμε αυτοπεποίθηση από την περσινή σαιζόν. Τώρα είμαστε σε διαφορετικό επίπεδο και πρέπει να αποδείξουμε ξανά την αξία μας. Η απόδειξη μπορεί να δοθεί στον αγωνιστικό χώρο.»

«Πέρυσι βγάλαμε άχρηστους πολλούς κανόνες γιατί πολλοί μας έλεγαν ότι πρέπει να ξοδέψουμε. Ανυπομονούμε να αχρηστεύσουμε κι άλλους κανόνες αυτή τη σαιζόν.»

Όσο για τη Liverpool είπε: «Μπορείτε να το συζητήσετε αυτό αλλά είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Για μένα πιθανόν η καλύτερη αυτή τη στιγμή.»

«Η αρχή του πρωταθλήματος αποτελεί για μας (με αντίπαλο τη Liverpool) το πιο σκληρό καθήκον. Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε το φαβορί αλλά δεν θα σηκώσουμε λευκή σημαία.»

«Μπορώ να σας πω ότι θα παρουσιαστούμε άπληστοι για μια καλή απόδοση αλλά και ένα καλό αποτέλεσμα.»

«Ακόμα κι αν ήταν πιθανό να παρκάρουμε το λεωφορείο, δεν θα μπορούσαμε. Θα πρέπει να παίζουμε με αρκετούς επιθετικούς παίκτες και για να είμαστε επιτυχημένοι θα πρέπει να είμαστε καλοί και να κρατάμε την μπάλα.»

«Αν παίξουμε αποκλειστικά αμυντικά δεν πρόκειται να πάρουμε κανένα καλό αποτέλεσμα.»

«Πιστεύω στους παίκτες μου και στην ομάδα μου και θα βρούμε τη λύση για να είμαστε ανταγωνιστικοί στον αγώνα.» ολοκλήρωσε.

Να παίξει ποδόσφαιρο θέλει ο Daniel Farke.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com