Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν θα κάνεις μεταγραφή, επειδή το θέλει ο κόσμος στα social media»

Klopp: «Δεν θα κάνεις μεταγραφή, επειδή το θέλει ο κόσμος στα social media»

Η περίοδος των μεταγραφών στην Αγγλία έχει και επίσημα ολοκληρωθεί με την Liverpool να πραγματοποιεί 3 μεταγραφές, αλλά όχι την μεγάλη βόμβα, την οποία ενδεχομένως να περίμενε ο κόσμος της και ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε ξανά για το συγκεκριμένο θέμα στις καθιερωμένες δηλώσεις που παραχωρεί το βράδυ πριν από την ημέρα αγώνα της ομάδας.

Ο Γερμανός έδωσε την ακόλουθη απάντηση αυτή τη φορά:

“ Πιστεύω πως έβγαζε πραγματικά νόημα να κρατήσουμε την ομάδα ως έχει και τώρα πρέπει να το αποδείξουμε. Άμα κάναμε μεταγραφές, ο κόσμος μπορεί να ρώταγε γιατί προχωρήσαμε σε αλλαγές μετά την περσινή μας σεζόν. ”

“ Πρέπει να πάρουμε τις αποφάσεις μας ανάλογα με τις απαιτήσεις και με το τι μπορούμε να κάνουμε φέτος. Επί την ευκαιρία, δεν θα τελειώσει φέτος η ιστορία της Liverpool. Θα κρίνουμε αυτή τη σεζόν και θα δούμε τι έχουμε κάνει. Ίσως τότε το βρούμε πιο εύκολο να βελτιώσουμε την ομάδα. ” Είπε ο Klopp.

“ Όλες οι μεγάλες ομάδες -και δεν λεω πως είμαστε μια μεγάλη ομάδα τώρα- του παρελθόντος έμειναν ίδιες για αρκετά χρόνια. Δεν χρειάστηκαν αλλαγές. Δεν μας συγκρίνω με την Barcelona πριν από 6 ή 7 χρόνια, αλλά έμειναν μαζί. Όποιος νέος παίκτης ήρθε δυσκολεύτηκε. ”

“ Η Manchester United είχε την ομάδα του 92’. Για πόσο καιρό έμειναν ίδιοι; Άλλαξαν λίγο, όταν μεγάλωσε ο Cantona και έφεραν τον Ruud Van Nistelrooy. Δεν μπορείς να αλλάξεις ολοκληρωτικά.”

“ Είμαστε μια καλή ομάδα σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί, αλλά την Κυριακή κόντρα στην Manchester City στο Community Shield δείξαμε πως είμαστε καλά. ”

“ Περίπου το 90% των οπαδών μας υποστηρίζει την μεταγραφική μας πολιτική. Το 10% ίσως όχι, αλλά είναι στα social media. Δεν θα κάνεις μεταγραφή, επειδή το θέλει ο κόσμος. Η ομάδα έχει μια καλή ηλικία και έχει περιθώρια βελτίωσης. ”

“ Αν είχαμε βρει τις λύσεις για τα προβλήματα που ίσως έχουμε μέσα στη σεζόν, θα την είχαμε χρησιμοποιήσει. Δεν υπήρχε όμως λύση με την σωστή τιμή. Πάντα λειτουργούμε έτσι. ” Έκλεισε ο Klopp.

Με τον Adrian ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές της ομάδας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com