Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Martin Keown : «Το Πρωτάθλημα θα το κατακτήσει η Liverpool»

Martin Keown : «Το Πρωτάθλημα θα το κατακτήσει η Liverpool»

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Arsenal, Martin Keown, πιστεύει ότι αυτό το Πρωτάθλημα έχει πάνω του γραμμένο τη λέξη Liverpool, αν και παραδέχθηκε ότι με μία νέα μεταγραφή ο στόχος των Κόκκινων θα ήταν ακόμα περισσότερο εφικτός.

Θεωρεί επίσης ότι ο κύριος λόγος που η Manchester City, δεν θα καταφέρει αν διεκδικήσει εκ νέου τον τίτλο, είναι η απώλεια του Vincent Kompany, λόγω της σημαντικής επίδρασης που είχε η παρουσία του στα αποδυτήρια.

«Ο Vincent Kompany αποτελεί τεράστια απώλεια γι αυτούς όχι τόσο στον αγωνιστικό χώ ρο, όσο εκτός αυτού.» έγραψε στην Daily Mail.

«Μπορεί να θυμόμαστε όλοι το εκπληκτικό γκολ που έβαλε με αντίπαλο τη Leicester, που κράτησε τη Cityστην πορεία της προς τον τίτλο, αλλά έκανε πολύ περισσότερα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ήταν ο αρχηγός τους.»

«Πιστεύω ότι η Liverpool θα κατακτήσει το Πρωτάθλημα αλλά νιώθω ότι μια μεταγραφή θα βοηθούσε. Έχοντας υπάρξει κι εγώ μέλος μιας ομάδας παικτών που απαιτούσαν πολλά ο ένας από τον άλλο, γνωρίζω ότι όταν έρχεται ένας νέος παίκτης ,σηκώνει τον πήχη πιο ψηλά για τους υπόλοιπους.»

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο πρώην φημισμένος manager της Tottenham, Harry Redknapp, ο οποίος έκανε τις προβλέψεις του και για το ChampionsLeague αλλά και την Championship.

«Νομίζω ότι τα δυνατά φαβορί είναι η Manchester Cityκαι η Liverpool .» είπε.

«Η Tottenham μάλλον θα καταφέρει να κλείσει κάπως τη διαφορά από τους δύο πρώτους, οπότε βλέπω 3 ομάδες. Η Liverpool όμως είναι λίγο καλύτερη από τη City.»

Για το Champions League, πιστεύει ότι αν και πάλι οι Αγγλικές ομάδες θα παρουσιαστούν δυνατές και θα προχωρήσουν στη διοργάνωση, αυτή που θα το κατακτήσει θα είναι η Juventus.

«’Έχω ένα μικρό συναίσθημα για τη Juventus αυτή τη χρονιά « είπε.

«Χτυπάνε την πόρτα εδώ και λίγα χρόνια, κι αυτό το καλοκαίρι έχουν κάνει μερικές μεγάλες μεταγραφές.»

«Θα ήθελα βέβαια να το κατακτήσει κάποια Αγγλική ομάδα, αλλά θα ποντάρω μερικές λίρες στη Juventus.»

Τέλος για την Championship πιστεύει ότι η διεκδίκηση του τίτλου θα παιχτεί ως το τέλος ανάμεσα στις Stoke και Leeds.

Ο Martin Keown πιστεύει στους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com