Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Έμαθα Αγγλικά από τα Φιλαράκια»

Klopp: «Έμαθα Αγγλικά από τα Φιλαράκια»

Στο ραδιόφωνο, BBC 5 Live Sport μαζί με τον Andrew Robertson μίλησε και ο Jürgen Klopp, με τον Γερμανό μάλιστα να αποκαλύπτει, τον τρόπο με τον οποίο έμαθε Αγγλικά. Ήταν μέσω της πολύ γνωστής σειράς, «Friends» ή αλλίως «Τα Φιλαράκια».

Ο προπονητής της ομάδας ρωτήθηκε πως έμαθε Αγγλικά:

“ Από τα Φιλαράκια. Έβλεπα τα Φιλαράκια, επειδή ήταν εύκολο να το καταλάβεις. Προσπάθεις να δεις μια σειρά και να δοκιμάσεις διάφορα πράγματα, όταν μαθαίνεις μια ξένη γλώσσα. ”

“ Καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος μου μιλάει σαν να είμαι ξένος. Γνωρίζουν πως δεν είμαι από εδώ και μου μιλάνε κάπως έτσι, «Hello, Mr Klopp»

“ Έτσι ξεκινάνε οι συζητήσεις και είναι ωραίο. Μετά ξεχνούν, πως είσαι ξένος και σου μιλάνε κανονικά και πιο γρήγορα. ”

“ Μερικές φορές όσο πιο πολλές φορές, τόσο καλύτερα το μαθαίνεις, γι’ αυτό και ακούω αρκετό ραδιόφωνο. Πολύ ραδιόφωνο. ” Είπε ο Klopp.

“ Μετά προσπαθείς να δεις ταινίες, που είναι το επόμενο βήμα. Στις ταινίες μιλάνε μια συγκεκριμένη διάλεκτο και δεν έχουν όλα την καλύτερη προφορά. Είναι σαν trash talk και πρέπει να το ακολουθήσεις.”

“ Η πιο εύκολη σειρά για τους Γερμανούς είναι Τα Φιλαράκια. Είναι μια εύκολη συζήτηση και μπορείς να καταλάβεις κάθε λέξη γρήγορα, οπότε γι’ αυτό την χρησιμοποιούμε. ”

Μια σειρά βοήθησε τον Klopp να μάθει Αγγλικά.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com