Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν πρέπει να κάνουμε μεταγραφές, επειδή κάνουν οι άλλες ομάδες»

Klopp: «Δεν πρέπει να κάνουμε μεταγραφές, επειδή κάνουν οι άλλες ομάδες»

Η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία ολοκληρώνεται αύριο το απόγευμα, η Liverpool δεν ξόδεψε χρήματα, όπως φαίνεται δεν θα το κάνει ούτε τις τελευταίες ώρες και ο Jürgen Klopp εξήγησε για ακόμη μια φορά τον λόγο σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Sky Sports.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε για τις μεταγραφές και απάντησε:

“ Δεν πρέπει ποτέ να κανείς μεταγραφές, επειδή οι άλλες ομάδες κάνουν μεταγραφές. Αυτό δεν βγάζει κανένα νόημα και αν κάτσεις ένα λεπτό και κοιτάξεις την ομάδα μας, χρειαζόμαστε νέους παίκτες; Ο κόσμος θα πει ναι, ότι χρειαζόμαστε αναπληρωματικό του Mo Salah και του Sadio Mane ή κάτι τέτοιο. ” Απάντησε ο Klopp.

“ Αλλά αυτούς τους παίκτες τους έχουμε ήδη. Ο κόσμος μπορεί να πιστεύει πως παίκτες από άλλες ομάδες και άλλες χώρες είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε ήδη, χωρίς όμως να έχουν αποδείξεις γι’ αυτό που λένε. Γιατί οι άλλοι παίκτες δεν έχουν παίξει εδώ. ”

“ Είναι σαν ένα νέο αμάξι. Το παλιό σου αμάξι είναι απολύτως αξιόπιστο, αλλά θέλεις ένα καινούριο και δύο εβδομάδες αργότερα έχει χαλάσει. Δείχνει καλύτερο, αλλά τελικά δεν είναι τόσο καλό. ”

“ Είπα πως πρέπει να πληρώσουμε τους λογαριασμούς μας και είναι φυσιολογικό. Κάποιοι θα το πάρουν ως κριτική στις άλλες ομάδες, αλλά δεν είχα αυτή την πρόθεση. Ήθελα απλά να εξηγήσω την κατάσταση μας. Όλα είναι καλά. Επενδύσαμε στην ομάδα πέρυσι και έχουμε μια καλή ομάδα, οπότε τώρα είναι ώρα να δουλέψουμε και θα δούμε αργότερα τι θα κάνουμε. ” Πρόσθεσε ο Klopp

“ Οι νέοι παίκτες ποτέ δεν είναι η μοναδική λύση και είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε πιο δυνατή την ομάδα και την αρχική ενδεκάδα. Απαιτεί πολλά χρήματα και δεν τα έχουμε. Δεν μπορείς να πας με 150 ή 200 εκατομμύρια και να πεις αυτόν τον παίκτη χρειαζόμαστε, θα μας κάνει καλύτερους. ”

“ Γιατί αυτός ο παίκτης θα αγωνιστεί, μόνο αν οι άλλοι δεν μπορούν. Μετά οι άλλοι παίκτες θα ρωτήσουν πότε θα παίξουν και εγώ θα πρέπει να τους πω, όταν είναι άρρωστος ή τραυματίας. Το κάνουμε ακόμα πιο δύσκολο. ”

Επιλογή του Klopp να μην γίνουν μεταγραφές.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com