Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Γι’ αυτό δεν θέλει τον Coutinho η Liverpool»

«Γι’ αυτό δεν θέλει τον Coutinho η Liverpool»

Jurgen Klopp και Philippe Coutinho στο παιχνίδι με τη Σεβίλλη στο Anfield τον Σεπτέμβριο του 2017.

Στην πόρτα της εξόδου από την Barcelona φέρεται να βρίσκεται ο Philippe Coutinho, καθώς σύμφωνα με την Telegraph και το Sky Sports, ο Καταλανικός σύλλογος τον ενημέρωσε πως μπορεί να αποχωρήσει από την ομάδα και εκείνος θέλει να επιστρέψει στην Αγγλική Premier League.

Ο Βραζιλιάνος προτάθηκε στην Arsenal, ενώ για την απόκτησή του ενδιαφέρεται η Tottenham. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα επιστρέψει στην Liverpool και δεν θα φορέσει ξανά την ένδοξη Κόκκινη φανέλα.

Το θέμα του Coutinho συζητήθηκε κατά την βραδινή εκπομπή του Sky Sports και ο Kaveh Solhekol εξήγησε γιατί δεν θα κινηθούν για την απόκτησή του, οι Πρωταθλητές Ευρώπης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Kaveh Solhekol:

“ Πιστεύω πως η Liverpool δεν τον θέλει για τον τρόπο, με τον οποίο έφυγε από τον σύλλογο. Με αυτό έχει να κάνει. Τον τρόπο που έφυγε από την Liverpool και πήρε την μεταγραφή στην Barcelona.”

“ Υπήρξε εκείνη η περίοδος που δεν έπαιζε με τον τραυματισμό στην πλάτη. Δεν ξέρω αν η πλειοψηφία των οπαδών της Liverpool θα τον έχουν συγχωρέσει για τον τρόπο που φέρθηκε στην ομάδα. Είμαι σίγουρος πως έχει μετανιώσει για κάποια πράγματα που έγιναν και ειπώθηκαν, αλλά δεν είμαι σίγουρος πως η Liverpool τον χρειάζεται την δεδομένη στιγμή. ” Είπε ο Kaveh.

“ Η Liverpool έφτασε πολύ κοντά στο πρωτάθλημα πέρυσι και κατέκτησε το Champions League. Πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη στον Jürgen Klopp. Αν ο Jürgen Klopp θέλει τον Coutinho, τότε πιστεύω πως οι ιδιοκτήτες θα τον έπαιρναν. ”

“ Ο Coutinho χρειάζεται την Liverpool περισσότερο από ότι τον χρειάζεται η ίδια η Liverpool. ” Ολοκλήρωσε ο Kaveh Solhekol.

Παραμένει αβέβαιο το μέλλον του Coutinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com