Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τελευταίο φιλικό για τους Reds!

Τελευταίο φιλικό για τους Reds!

Τα καλοκαιρινά της φιλικά ολοκληρώνει η Liverpool σήμερα το απόγευμα στις 20:00 ώρα Ελλάδος με αντίπαλο την Lyon, την οποία και αντιμετωπίζει στην Γενεύη της Ελβετίας.

Τα αποτελέσματα των Reds στα προηγούμενα φιλικά μπορεί να μην ήταν τα επιθυμητά, όμως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, όμως η ομάδα πρέπει να δείξει βελτίωση, όπως τόνισε και ο Jürgen Klopp, αλλά και μερικοί παίκτες.

Χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Γαλλική ομάδα αναμένεται να πάρει ο Alisson Becker και ίσως ξεκινήσει βασικός, ενώ κάποια λεπτά θα πάρουν και οι Mo Salah, Bobby Firmino, Naby Keita και Xherdan Shaqiri.

Διαθέσιμοι για την Liverpool είναι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του ρόστερ πέρα του Ryan Kent, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και παρέμεινε στην Αγγλία.

Την δεύτερη του εμφάνιση με τους Reds θα πραγματοποιήσει ο Harvey Elliott.

Η σημερινή αντίπαλος των πρωταθλητών Ευρώπης, Lyon τερμάτισε στην τρίτη θέση της περσινής Lique 1 και έχει ήδη εξασφαλίσει την θέση της στους ομίλους του Uefa Champions League.

Έχει δώσει μέχρι στιγμής 3 φιλικούς αγώνες και στον τελευταίο επικράτησε της Arsenal στο Emirates Stadium με 1-2 με τα δύο γκολ του Dembele.

Πρόσφατα αποχώρησε ο Nabil Fekir, ενώ ο Memphis Depay αγωνίζεται στη Lyon, του οποίου το όνομα έχει ακουστεί για την Liverpool.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Stade de Greneve, χωρητικότητας 30.084 θέσεων.

Τον Depay θα αντιμετωπίσουν οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com