Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πολύ δύσκολο του Wilson για Newcastle

Πολύ δύσκολο του Wilson για Newcastle

Κανονικά με την πρώτη ομάδα παραμένει μέχρι και σήμερα ο Harry Wilson, αλλά κανείς δεν γνωρίζει που θα τον βρει το τέλος της επόμενης εβδομάδας, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Μια από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν έντονα να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ήταν η Newcastle. Η ομάδα του Steve Bruce θα ήθελε να τον αποκτήσει με την μορφή δανεισμού, αλλά οι Reds δεν πρόκειται να τον δανείσουν ξανά, κάτι που σημαίνει πως θα φύγει μόνο με κανονική μεταγραφή από το Anfield, αν ο Klopp αποφασίσει πως δεν τον υπολογίζει για την νέα σεζόν.

Η Liverpool κοστολογεί τον Ουαλό στα 20 εκατομμύρια λίρες και η Newcastle δεν δείχνει διατεθειμένη να φτάσει αυτό το ποσό.

Η Aston Villa, η οποία επίσης έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον 22χρονο μπορεί να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις των Reds.

Μια πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων μαζί με μπόνους για τον Wilson θα μπορούσε να γίνει αποδεκτή από την Liverpool.

Το μέλλον του θα ξεκαθαρίσει οριστικά τις επόμενες μέρες, πιθανότατα μετά το Community Shield και πριν την έναρξη της Premier League.

Έχει αγωνιστεί σε όλα τα φιλικά της ομάδας και μάλιστα σκόραρε στο πρώτο επί Αμερικάνικου εδάφους κόντρα στην Borussia Dortmund.

Ο Harry Wilson υπέγραψε πέρσι νέο συμβόλαιο με την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com