Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Origi: «Ήθελα πολύ να μείνω στην ομάδα»

Origi: «Ήθελα πολύ να μείνω στην ομάδα»

Ο Divock Origi, λίγες εβδομάδες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Liverpool, μίλησε για το ρόλο που είχε στην ομάδα την περασμένη σεζόν και τη νύχτα που του άλλαξε την καριέρα:

«Πάντα ένιωθα άνετα στην ομάδα. Πίστευα πως έπρεπε να δίνω τα πάντα στις προπονήσεις και να περιμένω την ευκαιρία μου. Ένιωθα πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό για αυτό και επέλεξα να μείνω στην ομάδα. Συνέβησαν πολλά την περσινή χρονιά και αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Η νίκη μας στον τελικό της Μαδρίτης άλλαξε την πορεία της καριέρας μου. Η κατάκτηση του Champions League ήταν ένα από τα παιδικά μου όνειρα και με βοήθησε να λάβω πιο εύκολα την απόφαση για τη συνέχεια της καριέρας μου. Πλέον όμως, κοιτάω μπροστά και προσπαθώ να είμαι όσο καλύτερος γίνεται. Τη νέα χρονιά θα υπάρχουν καλές και κακές στιγμές για την ομάδα, όμως πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε.»

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Jurgen Klopp υπολογίζει τον Origi και αναμένεται να του δώσει σημαντικές ευκαιρίες στη νέα σεζόν, αφού δεν έχει αποκτηθεί κάποιος σέντερ φορ για να πλαισιώσει τον Roberto Firmino.

Ο Origi στη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας.
Ο Origi στη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com