Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν έχει αποφασίσει αν θα «μεγαλώσει» το Anfield η Liverpool

Δεν έχει αποφασίσει αν θα «μεγαλώσει» το Anfield η Liverpool

Νέες δηλώσεις παραχώρησε ο πρόεδρος της Liverpool, Tom Werner και αποκάλυψε πως η ομάδα δεν έχει αποφασίσει ακόμα, αν θα προχωρήσει σε επέκταση της Anfield Road End στο άμεσο μέλλον.

Ο Werner μίλησε για τις πιθανότητες επέκτασης της Anfield Road End:

“ Εξετάζουμε ακόμη τις πιθανότητες επέκτασης της Anfield Road End. Θεωρώ πως στο τέλος θα βρούμε την λύση και θα το καταφέρουμε. ”

“ Όταν κάναμε την επέκταση στην Main Stand, για την οποία είμαι πολύ περήφανος, θέλαμε να την κάνουμε με τον σωστό τρόπο, γι’ αυτό ήμασταν σιωπηλοί σχετικά με το θέμα. Αν πάμε όλα καλά, θα την βρούμε την λύση. ”

Για το νέο προπονητικό στο Kirkby:

“ Εκεί έχουμε ρίξει όλο το βάρος μας. Το προπονητικό κέντρο του Melwood είναι μια χαρά, αλλά δεν είναι κορυφαίο. Έχουμε εξετάσει τι μπορούμε να κάνουμε, ώστε να γίνει ακόμη πιο δυνατή η ομάδα. Έχουμε μερικές νέες ιδέες, τις οποίες θα εφαρμόσουμε. ”

Για την νέα σεζόν πρόσθεσε:

“ Έχουμε πολλά να πετύχουμε και είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό. Για την ώρα, έχουμε επικεντρωθεί στο Community Shield τον επόμενο μήνα. ”

“ Ελπίζουμε να καταφέρουμε να κερδίσουμε την Premier League φέτος και να γράψουμε άλλο ένα κεφάλαιο στην ιστορία του συλλόγου. ”

“ Θέλουμε να κατακτήσουμε όσα περισσότερα τρόπαια μπορούμε την νέα σεζόν. Να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς μας και να τους δώσουμε χαρά. Γνωρίζουμε τι σημαίνει η Liverpool για εκείνους. ”

Σε σκέψεις η FSG για την επέκταση του Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com