Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Να αξιοποιήσουμε Lallana, Ox, Brewster και Gomez»

Klopp: «Να αξιοποιήσουμε Lallana, Ox, Brewster και Gomez»

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην Liverpool Echo, ο Jürgen Klopp μίλησε για την μακροπρόθεσμη μεταγραφική πολιτική, που πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα, αλλά και για την τετράδα των Άγγλων (Lallana, Chamberlain, Brewster, Gomez) που μπορούν να δώσουν σημαντικές λύσεις την νέα σεζόν.

Ο Klopp εξήγησε την μεταγραφική πολιτική που ακολουθεί στην Liverpool:

“ Η μεταγραφική μας πολιτική πρέπει να είναι μακροπρόθεσμη. Μια μη μακροπρόθεσμη μεταγραφική πολιτική, μπορεί να καλύψει προσωρινά το πρόβλημα, αλλά δεν θα το λύσει. Αν τραυματιστεί ένας παίκτης, μπορεί να αγοράσεις έναν νέο παίκτη και σε 3 εβδομάδες, που θα επιστρέψει ο τραυματίας, θα έχεις δύο παίκτες στην ίδια θέση. ”

“ Η εξέλιξη των παικτών δεν μπορεί να βοηθηθεί, αν έχεις μεγάλη ποιότητα στην ομάδα. Μπορεί να φαίνεται καλό στον κόσμο, αλλά δεν είναι. Όταν δουλεύει όλη η ομάδα μαζί και 3 παίκτες δεν μπορούν να αγωνιστούν, γι’ αυτόν τον λόγο, δεν πρόκειται να γίνουν καλύτεροι και δεν έχει να κάνει με το αν έχουν αυτοπεποίθηση ή όχι. ”

“ Πρέπει να διαμορφώσεις τις καταστάσεις, έτσι ώστε να χρειάζεσαι τους παίκτες. Να χρειάζεσαι τα παιδιά. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και έχουμε ένα μακροπρόθεσμο πλάνο. Αυτό είναι το καλό του συλλόγου. ”

Για τον Alex Oxlade-Chamberlain:

“ Είναι στο χέρι του Alex. Μερικές φορές η ζωή μπορεί να καθοριστεί από την τύχη και εκείνος ήταν άτυχος με τον τραυματισμό. Πριν από δύο χρόνια, όταν τραυματίστηκε, ήταν στην καλύτερη κατάσταση της ζωής του. ”

“ Αν δεν είναι ο υγιής Chamberlain μια νέα μεταγραφή, τότε δεν ξέρω τι είναι. ”

Για τις υπόλοιπες εσωτερικές μεταγραφές της ομάδας:

“ Είναι ο Rhian Brewster, ο Adam Lallana και ο Joe Gomez. Είναι ξεκάθαρο. Έχουμε αυτούς τους παίκτες και πρέπει να τους αξιοποιήσουμε. ”

“ Αν παίζουν, όλα είναι καλά. Αν όχι, πρέπει να προσπαθήσουν. Έτσι πρέπει να είναι και έτσι λειτουργούν οι ομάδες. ”

Να επιστρέψει στην δράση θέλει ο Lallana.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com