Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το επαινετικό μήνυμα του James Milner στον Rhian Brewster

Το επαινετικό μήνυμα του James Milner στον Rhian Brewster

Ενθουσιασμένος για την πρόοδο του Rhian Brewster, o James Milner δεν δυσκολεύτηκε να τον επαινέσει για την απόδοση του ως τώρα στα φιλικά προετοιμασίας.

Ήταν το τέλειο παράδειγμα αυτοπεποίθησης που τρέχει στις φλέβες του Brewster και η εμπιστοσύνη που του δείχνουν πλέον οι συμπαίκτες του είναι ορατή.

Μετά το σπρώξιμο του Ben Woodburn στην περιοχή της Borussia Dortmund από τον Mateu Morey, όλοι σκέφτηκαν πως ο James Milner θα χτυπούσε το επακόλουθο πέναλτι, μόνο που ο Milner ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο Jordan Henderson, δεν το σκέφτηκε λοιπόν καθόλου, πετώντας τη μπάλα στον Brewster που την έβαλε στο σημείο του πέναλτι, έκανε μερικά βήματα πίσω και στη συνέχεια εμφατικά την έστειλε στην πάνω γωνία.

Αυτό ήταν και το 4ο γκολ του μικρού σε 3 αγώνες προετοιμασίας αν και δεν στάθηκε ικανό να αποτρέψει την ήττα με 3-2 της Liverpool.

Υπογράμμισε όμως τη βιασύνη του μικρού να κερδίσει τον χαμένο χρόνο της ανάπτυξης του λόγω τραυματισμών.

Ο Milner κατανοεί την πίεση που είναι βέβαιο ότι νιώθει κάποιος στην ηλικία του Brewster καθώς προσπαθεί να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα, αφού κι αυτός –σε ηλικία 16 χρονών, την έζησε όταν το 2002 κέρδισε το ντεμπούτο του στη Leeds σε αγώνα της Premier League με αντίπαλο τη Manchester United.

«Ο Rhian είναι πιο ψύχραιμος και σίγουρα έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση από ότι είχα εγώ στην ηλικία του. «λέει ο Milner που στα 33 του χρόνια είναι ο πιο έμπειρος παίκτης των Κόκκινων.

«Νομίζω ότι είχα την πίστη μέσα μου, μια ήρεμη πίστη, ενώ ο Rhian αφήνει την αίσθηση αυτή να βγαίνει προς τα έξω ώστε να το γνωρίζουν όλοι.»

«Αυτό το συναίσθημα είναι καλό να υπάρχει ,όσο συνεχίζεις να μαθαίνεις και να έχεις αυτή την υπεροψία στον αγωνιστικό χώρο αν και έξω από αυτόν είναι εντελώς διαφορετικός χαρακτήρας.» συνέχισε.

«Το να έρθει εδώ και να σκοράρει στα φιλικά προετοιμασίας είναι υπέροχο και σίγουρα τον ανεβάζει ψυχολογικά αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται στην αρχή.»

«Έχει μια μεγάλη ομάδα γύρω του ,έχει μάθει από τον manager, και χρειάζεται να κάνει ένα βήμα κάθε μέρα. Η κάθε μέρα αποτελεί γι αυτόν μια ευκαιρία να αποδείξει πράγματα και να βελτιωθεί ξανά.»

Με τους 3 κυρίως επιθετικούς της Liverpool να απουσιάζουν προς το παρόν από την προετοιμασία –η οποία συνεχίζεται με το Κυριακάτικο φιλικό απέναντι στη Sevilla στο Fenway Park της Βοστόνης , η ευκαιρία που παρουσιάζεται στον Brewster ναι δικαιολογήσει την φήμη που τον συνοδεύει είναι ιδιαίτερα μεγάλη.

Τα τέρματα του- ο απόλυτος στόχος για κάθε επιθετικό , σίγουρα απασχολούν τις επικεφαλίδες των μέσων μαζικής ενημέρωσης , αλλά η βελτίωση του συνολικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο είναι η αιτία που του δίνει την ευκαιρία να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα για τη σαιζόν που έρχεται και η οποία ξεκινά στις 4 Αυγούστου με τον αγώνα του Community Shield στο Wembley, απέναντι στη Manchester City.

«Ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου από την ομάδα των νέων για μεγάλο χρονικό διάστημα και προσπαθεί να επιστρέψει εκεί που βρισκόταν, οπότε αυτό ήταν αρκετά δύσκολο.» συμπληρώνει ο Milner.

«Θα έλεγα όμως ότι δεν του αρκεί να επιστρέψει εκεί που βρισκόταν απλώς αλλά προσπαθεί να φτάσει στο επίπεδο που θα του επιτρέψει να παίζει για την πρώτη ομάδα, κάτι που δεν είναι εύκολο με τον ρυθμό που παίζουμε.»

«Προσπαθεί να μάθει τη θέση του επίσης. Και παίζουμε διαφορετικά από πολλές ομάδες. Προφανώς είναι διαφορετικός παίκτης από τον Bobby(Firmino) αλλά είναι γκολτζής και αυτό είναι το πιο δύσκολο στο ποδόσφαιρο.»

Η αναφορά στον Firmino δεν είναι τυχαία καθώς ο Brewster είχε αποκαλύψει πέρυσι ότι παρακολουθούσε τους αγώνες της Liverpool προσπαθώντας να μάθει από τις κινήσεις των επιθετικών της και ειδικά από τον Βραζιλιάνο στον οποίο έχει μια αδυναμία.

«Δεν υπάρχουν αρκετοί καλύτεροι επιθετικοί στον κόσμο από τον Bobby και βλέποντας τον μαθαίνεις πώς να λειτουργείς αμυντικάαλλά και πότε να κάνεις τα τρεξίματα που χρειάζονται.» λέει ο Milner.

«Ο Rhian είναι διαφορετικός παίκτης από τον Bobby αλλά και πάλι πρέπει να κάνει τη δουλειά που κάνει αυτός, τόσο καλά, να βρίσκεται δηλαδή στη θέση εκείνη που του επιτρέπει να μπλοκάρει το αντίπαλο Νο 6.»

«Ο Rhian είναι γκολτζής βλέπεις τις θέσεις που παίρνει, απλά χρειάζεται λεπτά συμμετοχής ,χρειάζεται χρόνο σε αγώνες και χρειάζεται να προπονείται για να μαθαίνει . Ακούει τα παιδιά γύρω του που προσπαθούν να τον βοηθήσουν.»

Ο Milner παραδέχεται επίσης ότι το Melwood είναι το καλύτερο μέρος για την ανάπτυξη και την πρόοδο του 19χρονου.

«Εγώ είχα ένα χρόνο στην πρώτη ομάδα της Leeds, μετά άλλαξε ο προπονητής και πήγα στη Swindon για ένα μήνα.» θυμάται ο Milner.

«Διάφορα συνέβαιναν τότε στη Leeds , οικονομικά προβλήματα ,μάχη ενάντια στον υποβιβασμό οπότε έπρεπε να ωριμάσεις γρήγορα.»

«Περίπου το ίδιο βιώνει κι αυτός. Ήταν φανταστικό που βρέθηκε μαζί με άλλα νέα παιδιά στην ομάδα, στην κατάκτηση του Champions League,και έζησε την εμπειρία της ‘πείνας’ για τρόπαια, αλλά πρέπει να προχωράς ξανά και ξανά και να βλέπεις για το τι είναι ικανή να κάνει αυτή η ομάδα.»

«Είναι μακρύς ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσει αλλά είναι προσγειωμένος- θα ήταν πρόβλημα διαφορετικά, και το καλό είναι ότι έχει κι αυτός αυτή την πείνα.»

«Αν για κάποια στιγμή ξεχαστεί όμως έχει αρκετούς πολύ καλούς παίκτες γύρω του που θα τον επαναφέρουν.» ολοκλήρωσε ο μέσος της Liverpool.

Το επαινετικό μήνυμα του James Milner στον Rhian Brewster
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com