Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sancho: «Βρίσκεται στην κατάλληλη ομάδα ο Brewster»

Sancho: «Βρίσκεται στην κατάλληλη ομάδα ο Brewster»

Αν κάποιος παίκτης έχει ξεχωρίσει περισσότερο από τους υπόλοιπους στα καλοκαιρινά φιλικά της Liverpool, τότε αυτός είναι ο Rhian Brewster και σε αυτό δεν χωράει καμία απολύτως αμφιβολία. Ο νεαρός επιθετικός δεν σταματάει να σκοράρει και ο Jadon Sancho εξήγησε γιατί ο φορ των Reds θα γίνει ένας σπουδαίος παίκτης.

“ Ήξερα πως θα σκόραρε το πέναλτι μόλις πήρε την μπάλα στα χέρια του. Γιατί; Τον ξέρω από την Εθνική Αγγλίας. Τον έχω δει πολλές φορές να βάζει πέναλτι στο γάμα. Το κάνει συνέχεια. ” Είπε ο Sancho.

“ Ξοδεύει αρκετό χρόνο μετά τις προπονήσεις, για να βελτιώσει την τεχνική του. Αναλαμβάνει συνέχεια τα πέναλτι και τα φάουλ. Είμαι παίκτης της Dortmund, οπότε δεν μπορούσε να πω τι θα συμβεί, αλλά ήξερα πως πρόκειται να σκοράρει. ”

“ Είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Έχω παίξει πολλές φορές μαζί του στην Εθνική. Έχει σκοράρει πολλά γκολ για εμάς και του έχω δώσει αρκετές ασίστ. Είναι πολύ θετικό, που έχουμε κάποιον σαν εκείνον στην ομάδα μας.

“ Πιστεύω πως βρίσκεται στην κατάλληλη ομάδα. Συνεχίζει να βελτιώνεται και είναι ακόμα πολύ νέος. Δώστε του απλά χρόνο, έχετε υπομονή και θα το δείτε. Δουλεύει σκληρά και είναι συγκεντρωμένος στον στόχο του. Έχω παίξει μαζί του και το ξέρω. Μπορεί να προκαλέσει εφιάλτες στους αμυντικούς. ” Ολοκήρωσε ο Jadon Sancho.

Έχει κλέψει τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής ο Brewster.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com