Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hazard: «Γι’ αυτό πήρε το PFA Player of the Year ο Van Dijk»

Hazard: «Γι’ αυτό πήρε το PFA Player of the Year ο Van Dijk»

Σύμφωνα με μια συνέντευξη που παραχώρησε ο Βέλγος άσσος, Eden Hazard στον YouTuber Jay Shetty στάθηκε στο λόγο για τον οποίο πήρε το βραβείο PFA Player of the Year ο Virgil Van Dijk.

Ο Eden Hazard θυμίζουμε, πως νωρίτερα το καλοκαίρι άφησε μετά από 7 επιτυχημένα χρόνια την ομάδα του Λονδίνου για την Real Madrid έναντι £130εκ. Ο Βέλγος επιθετικός σημείωσε την χρόνια που μας πέρασε 21 γκολ εκ των οποίων τα 16 ήταν στην Premier League. Ερωτώμενος λοιπόν στην ερώτηση αν υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστης που τον «τρομάζει» ο Eden Hazard απάντησε:

«Όχι δεν είναι κανένας Αλλά για να είμαι δίκαιος στο αγγλικό πρωτάθλημα υπάρχουν αρκετά καλοί αμυντικοί ποδοσφαιριστές όπως για παράδειγμα ο Virgil Van Dijk ο οποίος ήταν  » on fire» την φετινή χρονιά»  συμπληρώνοντας      «Είναι πολύ καλός, πολύ δυνατός. Θυμάμαι όταν βρεθήκαμε αντιμέτωποι σε αγώνα του αγγλικού πρωταθλήματος που έπαιξα σαν επιθετικός προσπάθησα να τον κερδίσω σε μια εναέρια μονομαχία αλλά τελικά δεν ειχα καμία ελπίδα. Για αυτό το λόγο πήρε δικαια και το PFA Player of the Year»

Έσταξε μέλι για
van Dijk ο Hazard.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com