Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Είπε τα καλύτερα για Larouci και Sancho ο Klopp!

Είπε τα καλύτερα για Larouci και Sancho ο Klopp!

Για τους παίκτες που ξεχώρισε από το σημερινό φιλικό της Liverpool με την Borussia Dortmund μίλησε ο Jürgen Klopp και δεν ήταν άλλοι από τον Yasser Larouci των Reds και τον Άγγλο, Jadon Sancho της Dortmund.

Οι δύο ποδοσφαριστές μάλιστα ήρθαν πολλές φορές αντιμέτωποι στον αγωνιστικό χώρο του Notre Dame Stadium, καθώς ο Sancho αγωνίστηκε ως δεξιός εξτρέμ και ο Larouci ως αριστερός μπακ με πολύ καλή απόδοση.

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Klopp για τον Jadon Sancho:

“ Είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, αλλά δεν είναι το μοναδικό στην ηλικία του στην Αγγλία. Σε αυτή την ηλικία υπάρχουν και άλλα ταλέντα στην Αγγλία, όπως είναι ο Rhian Brewster, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Raheem Sterling. ”

“ Δεν θέλω να ξεχάσω κάποιο από τα ταλέντα που έχει στα εξτρέμ η Αγγλία. Υπάρχουν αρκετοί μικροί και πολλά υποσχόμενα παίκτες στην Αγγλία. ”

“ Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης του Jadon Sancho. Η ταχύτητα του και το χαμηλό κέντρου βάρους είναι τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του. Είναι καλός και σε κλειστούς χώρους και στο ανοιχτό γήπεδο. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον ως παίκτης. ”

Έπειτα αναφέρθηκε και στον Larouci:

“ Ο Yasser, ο 18χρονος αριστερός μας μπακ έπαιξε κόντρα σε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και τα πήγε πολύ καλά. Βοήθησε λίγο ο αγωνιστικός χώρος, αλλά και πάλι τα πήγε πολύ καλά. ”

Αρέσει στον Klopp ο Sancho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com