Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Υπήρξαν πολλά θετικά»

Klopp: «Υπήρξαν πολλά θετικά»

Η Liverpool μπορεί να γνώρισε την πρώτη της ήττα στα καλοκαιρινά φιλικά προετοιμασίας γνώρισε τα ξημερώτα από την Borussia Dortmund, όμως ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του τόνισε πως είδε πολλά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός για το φιλικό ανέφερε:

“ Ήταν ένα σημαντικό φιλικό, αλλά ήταν παράλληλα και δύσκολο και για τις δύο ομάδες, λόγω των συνθηκών. Έκανε αρκετή ζέστη. Εμείς ξεκινήσαμε το δεύτερο ημίχρονο με την ίδια ενδεκάδα και παρέμεινε μέχρι το 60’, ενώ η Dortmund έφερε στον αγώνα νέους παίκτες και φρέσκα πόδια. Μπορώ να πω, πως αυτό έκρινε τον αγώνα. ”

Για την εμφάνιση των Reds ο Klopp πρόσθεσε:

“ Υπήρξαν πολλά θετικά στην εμφάνιση μας. Είναι ένα βήμα πιο μπροστά από εμάς και αυτό είναι ξεκάθαρο. Μπορείτε να το δείτε. Εμείς έπρεπε να παλέψουμε και να αμυνθούμε καλά. Σε κάποιες περιπτώσεις το καταφέραμε. ”

“ Είδα πολλά καλά πράγματα, αλλά φυσικά όχι τα γκολ που δέχθηκαμε. Το πρώτο μετά από ένα πλάγιο, το δεύτερο από ένα κόρνερ, στο τρίτο γκολ δεν κατάλαβα τι ακριβώς συνέβη. ”

“ Είχαμε αρκετά καλά πράγματα που μου άρεσαν και άλλα που δεν μου άρεσαν. Είναι όμως φυσιολογικό στην προετοιμασία. Εγώ αποφασίζω τι θα κάνουμε στην προπόνηση και γνωρίζω πόσο έντονα το κάναμε χθες. ”

“ Ακόμη δεν μου αρέσουν μερικά πράγματα, που βλέπω στα καλοκαιρινά φιλικά, αλλά ξέρω γιατί συμβαίνουν. Ξέρω πως έχουμε πολλά να δείξουμε από πλευράς εμφάνισης. ”

Η εμφάνιση του Chamberlain ήταν ένα από τα θετικά.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com