Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Andy Lonergan στη US Tour της Liverpool

Ο Andy Lonergan στη US Tour της Liverpool

Καθώς τα προβλήματα τραυματισμών στους τερματοφύλακες της Liverpool συνεχίζονται, ο Jurgen Klopp ζήτησε τις υπηρεσίες του Andy Lonergan.

O 35χρονος πρώην τερματοφύλακς της Preston North End ,που είχε παίξει και στη Middlesbrough πιο πρόσφατα θα ταξιδέψει με τους Κόκκινους στην στις Ηνωμένες Πολιτείες .

Ο Alisson Becker δεν έχει επιστρέψει ακόμα από τις διακοπές του, μετά την κατάκτηση του Copa Americaαπό τη Βραζιλία, ο Caoimhin Kelleher αναρρώνει από εγχείρηση με πρόβλημα στον καρπό, ο Vitezslav Jarosταλαιπωρείται από τραυματισμό κι αυτός ενώ o Kamil Grabara, που άργησε να επιστρέψει λόγω της συμμετοχής του στο UEFA European Under-21 Championship με την Εθνική Πολωνίας, δόθηκε δανεικός στη Huddersfield.

Συνεπώς ο Simon Mignolet έχει απομείνει ως ο μόνος βασικός τερματοφύλακας της Liverpool ,με τον Βέλγο να έχει ξεκινήσει και στα δύο φιλικά των Κόκκινων ως τώρα,αν και στις προπονήσεις επέστρεψε μόλις πρόσφατα.

Το πρόβλημα στους τερματοφύλακες είναι πλέον τόσο οξύ, που στο φιλικό με τη Bradford –και με σκοπό να ξεκουραστεί ο Mignolet, έπαιξε για λίγο στη θέση του ο Dan Atherton της Under 18.

O Lonergan δεν θα υπογράψει κάποιο συμβόλαιο, αλλά θα ταξιδέψει με την ομάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες, συμμετέχοντας στις προπονήσεις τους ενώ θεωρείται ότι θα παίξει μόνο ως λύση έσχατης ανάγκης, καθώς οι Κόκκινοι ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τις BorussiaDortmund, Sevilla και Sporting Lisbon.

Υπάρχει πιθανότητα να ακολουθήσει τους Κόκκινους και στο προπονητικό κέντρο του Evian.

O Lonergan αφέθηκε ελεύθερος με το τέλος της σαιζόν από τη Middlesbrough ,ενώ και πάλι ως λύση ανάγκης είχε πάει ως δανεικός στη Rochdale. Έχει παίξει επίσης στις Leeds, Wolverhampton Wanderers και Bolton.

O Klopp έχει βάσιμες ελπίδες ότι ο Mignolet θα μείνει στη Liverpool.

O Βέλγος έπαιξε μόλις δύο φορές την προηγούμενη σαιζόν  και αναμενόταν να φύγει από το Anfield, σε αναζήτηση ομάδας που θα του έδινε περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Klopp όμως εντυπωσιασμένος βαθύτατα από την συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό του Mignolet , θέλει να τον κρατήσει ως αναπληρωματικό του Alisson.

«Είχα πολλές συζητήσεις μαζί του τα τελευταία χρόνια.» είπε ο Klopp

«Όχι βδομάδες, αλλά μήνες πριν τις καλοκαιρινές διακοπές είχαμε συζήτηση και πάλι.» συνέχισε.

«Αν θα μείνει; Θα έλεγα ,Ναι .»

Ο Γερμανός εξήγησε το σκεπτικό του και υπογράμμισε γιατί θεωρεί σημαντικό να παραμείνει ο Mignolet στην ομάδα.

«Σε μια ομάδα όπως η Liverpool, χρειάζεσαι 2 τουλάχιστον βασικούς τερματοφύλακες και είναι υπέροχο που τους έχουμε.»

«Είναι μάλλον μια πολύ καλή κατάσταση για την ομάδα και είναι μια κατάσταση στην οποία θα ήθελες να βρισκόσουν οπότε όλα είναι εντάξει από μέρους μου.» ολοκλήρωσε.

Ταξίδεψε με την ομάδα ο Lonergan.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com