Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι Stephen Darby και Chris Rimmer ‘αποτελούν έμπνευση’ για την ομάδα της Liverpool!

Οι Stephen Darby και Chris Rimmer ‘αποτελούν έμπνευση’ για την ομάδα της Liverpool!

Οι Stephen Darby και Chris Rimmer που υποφέρουν από την MND (Motor Neuron Disease) ήταν αυτοί που έκλεψαν την παράσταση στο φιλικό των Κόκκινων-νίκησαν με 3-1, με την Bradford.

Εξάλλου το φιλικό πραγματοποιήθηκε με κύριο σκοπό την ενίσχυση του φιλανθρωπικού ιδρύματος MNDFoundation των Rimmer και Darby-με τον τελευταίο να έχει διαγνωστεί με τη σοβαρή αυτή ασθένεια μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Πριν τον αγώνα ,ο Darby απευθύνθηκε με έναν πολύ συναισθηματικό λόγο στους οπαδούς και των δύο πρώην ομάδων του.

Ο Rimmer περιέγραψε επίσης περιεκτικά μεν αλλά με αρκετό συναίσθημα κι αυτός την άγρια επίθεση της συγκεκριμένης ασθένειας στον ανθρώπινο οργανισμό.

Η διάγνωση της ασθένειας του Stephen Darby ,επηρέασε ‘προσωπικά’ τον James Milner όπως είχε δηλώσει ο ίδιος στην LFCTV, και δεν δίστασε να βοηθήσει τον πρώην παίκτη των Κόκκινων, χορηγώντας του 40.000 λίρες από το δικό του ίδρυμα.

Την ημέρα που διεξήχθη το φιλικό, ο Milner είχε πει:

«Ο Darby είναι απίστευτος. Νιώθω περήφανος που τον γνωρίζω.»

«Έχασε την ποδοσφαιρική του καριέρα με αυτόν τον τρόπο.»

«Αλλά ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει την ασθένεια , καθώς και η Steph Houghton, που συνεχίζει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο αλλά συγχρόνως και με τον Darbs , είναι απίστευτοι και οι δύο.»

«Μπορεί να σκέφτεται τον εαυτό του και την οικογένεια του, αλλά συγχρόνως σκέφτεται και άλλους δημιουργώντας αυτό το φιλανθρωπικό ίδρυμα ,για να βοηθήσει όσους μπορεί ώστε να προχωρήσουν. Έχουν κάνει μια εκπληκτική δουλειά.»

«Είναι ένας από τους καλύτερους τύπους που έχω συναντήσει. Μεγάλη ατυχία αυτό που του συνέβη. Σήμερα φάνηκε πόσοι πολλοί τον σκέφτονται.» συνέχισε ο James Milner.

Ο Darby είχε κάνει 6 εμφανίσεις ως βασικός με τη φανέλα των Κόκκινων, προερχόμενος από την Ακαδημία της ομάδας, μέλος μάλιστα της ομάδας που είχε κερδίσει το 2006 το FA Youth Cup αλλά έφυγε περίπου τρία χρόνια πριν αναλάβει ο Jurgen Klopp.

Ο ίδιος ο Klopp έδειξε ιδιαίτερα θερμός απέναντι στον πρώην δεξιό αμυντικό της Liverpool, στην οικογένεια του αλλά και στον Rimmer.

«Μια πολύ σημαντική πληροφορία θα έλεγα: Αν παίξεις έναν μόνο αγώνα για την πρώτη ομάδα της Liverpool ή 400, δεν έχει σημασία- είσαι ένας από εμάς.» είπε.

«Αυτό έδειξε σήμερα η ομάδα ,όπως και η Bradford.»

«Ήταν αληθινά μια πολύ καλή ευκαιρία για να δείξουμε την υποστήριξη μας στον Stephen και στην οικογένεια του.» ολοκλήρωσε ο Klopp.

Οι υπόλοιποι παίκτες της Liverpool, υπογράμμισαν τη σημασία του φιλικού στο Instagram, τιμώντας την δουλειά των Rimmer και Darby .

Ο Mignolet έγραψε : «όλα σήμερα έγιναν για τους Stephen Darby και Chris Rimmer. Μια ασθένεια κοντά στην καρδιά μου.»

Ο Lallana μάλλον συγκινημένος έγραψε : «Ένα από τα πιο σημαντικά φιλικά που έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου και για λόγους που ξεπερνούν το ποδόσφαιρο. Τίποτα περισσότερο από αγάπη και σεβασμό για τους Stephen, Stephanie και όλη την οικογένεια. Αποτελούν πραγματικά έμπνευση.»

Ο Milner επίσης έγραψε : «Ωραία ήταν που σημείωσα δύο τέρματα σήμερα, αλλά πιο σημαντικό είναι να γνωρίζει ο κόσμος για την ασθένεια αυτή και να υπάρχουν χορηγίες για το #darbyrimmermndfoundation.»

Ο Rhian Brewster : «Ήταν ωραίο που σημείωσα ακόμα ένα τέρμα αλλά πιο σημαντικό ήταν που συμμετείχα σε αυτό το φιλικό ,για να αφυπνίσουμε τον κόσμο όσο αφορά το Darby Rimmer MND Foundation.»

Ο Joe Gomez : «Ήταν ωραίο το συναίσθημα να έχω λεπτά συμμετοχής σε ένα αγώνα αφιερωμένο σε ένα τόσο μεγάλο σκοπό. Πραγματική έμπνευση #darbyrimmermndfoundation #ynwa»

Darby και Rimmer στο προχθεσινό φιλικό.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com