Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα δούμε αν θα πάρουμε αριστερό μπακ»

Klopp: «Θα δούμε αν θα πάρουμε αριστερό μπακ»

Αινιγματικός εμφανίστηκε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά την ολοκλήρωση της φιλικής αναμέτρησης με την Bradford, στην οποία η ομάδα του επικράτησε με σκορ 1-3.

Ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε για το αν σκοπεύει να αποκτήσει έναν αριστερό οπισθοφύλακα ως αναπληρωματικό για τον Andrew Robertson και για τις ευκαιρίες που δίνει στα νέα παιδιά κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

Ο Klopp είπε τα εξής όταν ρωτήθηκε για μια ενδεχόμενη μεταγραφή αριστερού μπακ το φετινό καλοκαίρι:

“ Θα δούμε. Τι άλλο μπορώ να πω; Έχω ήδη πως πρέπει να τα σκεφτόμαστε όλα. Μπορεί στο τέλος να μην κάνουμε και τίποτα, αλλά θα δούμε. Πρέπει  να το σκεφτούμε. Όπως καταλαβαίνετε, θα πρέπει να κοιτάξουμε όλα τα πράγματα που μας απασχολούν. Εννοείται πως έχουμε ήδη χάσει ένα αριστερό μπακ, αλλά έχουμε ακόμη δύο νέα αριστερά μπακ. Επίσης στην θέση έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και ο James Milner. Όπως είπα και πριν, θα δούμε τι θα κάνουμε. ”

Όσο για τις ευκαιρίες που δίνει στα νέα παιδιά στα καλοκαιρινά φιλικά:

“ Η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή, όπως έχω πει, αλλά τα παιδιά θα πρέπει να το καταφέρουν από μόνα τους. Τα πράγματα πάντα είναι κάπως έτσι σε κάθε καλοκαιρινή προετοιμασία. ” Ανέφερε ο Klopp.

Μπορεί να αγωνιστεί και ο Milner ως αριστερό μπακ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com