Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του Clyne!

Ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του Clyne!

Από χθες το πρωί έχει ξεκινήσει η Liverpool την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν και ο Nathaniel Clyne βρίσκεται κανονικά στο Melwood και προπονείται με την ομάδα.

Μάλιστα, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να μην αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από το Anfield και να παραμείνει στο ρόστερ των Reds, προκειμένου να τους βοηθήσει να πετύχουν τους στόχους τους, όπως ακριβώς συνέβη πέρυσι με τους Alberto Moreno και Daniel Sturridge, αλλά και πρόπερσι με τον Emre Can, καθώς το συμβόλαιο του Clyne ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.

Για τον Άγγλο αμυντικό υπάρχει και ενδιαφέρον και προτάσεις, όμως η Liverpool δεν βιάζεται και τον χρειάζεται τουλάχιστον για τα φιλικά προετοιμασίας. Αναμένεται να πάρει χρόνο τον επόμενο μήνα και ο Jürgen Klopp θα πάρει την οριστική του απόφαση στις αρχές Αυγούστου και όπως τονίσαμε, δεν αποκλείεται να τον κρατήσει στο ρόστερ της σεζόν 2019-20.

Επίσημη πρόταση για τον δεξιό μπακ είχε καταθέσει πριν από περίπου δύο μήνες η Napoli, την οποία όμως απέρριψαν οι Reds, ενώ οι Crystal Palace, Bournemouth και West Ham τον έχουν στη λίστα τους και παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Ο ίδιος θα ήθελε να παραμείνει και να παλέψει για μια θέση στο Κόκκινο ρόστερ. Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες εβδομάδες.

Υπάρχει περίπτωση να μείνει ο Clyne.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com